Üdvözlő

Köszöntünk az oldalon kedves Vendég!

Ez az oldal egy a Star Wars világában játszódó, fórum alapú szerepjáték. Egy kis ízelítőt a vendég is láthat a fórumból, ám minden mást csak akkor láthatsz majd meg, ha regisztráltál hozzánk.
    Érdemes ezt megtenned, hiszen:
  • A játék, ha belejössz, igen érdekes, és izgalmas lesz. Kalandokba kerülhetsz, és jedi mesterként, vagy egy jedi mester tanítványaként állhatod meg helyed a galaxisban; vagy legyél kommandós, békefenntartó, esetleg hajókapitány, csatlakozz a Fejvadász Céhhez vagy a Czerka társasághoz. De ha úgy tartja kedved, legyél szabadúszó fejvadász, Sötét vagy Szürke Jedi illetve más Erőhasználó!
  • Tapasztalatokat szerezhetsz, és íráskésséged fejlödhet
  • Új barátokat szerezhetsz közöttünk
Maga a játék az első Star Wars trilógia, tehát a 4-6 rész (yavini csatája) elött játszódik, körülbelül 400 évvel. Tehát Yoda mesteren kívül nem nagyon fogsz ismerősbe botlani.
A Köztársaság még szilárdan áll, ám a Jedi Rendre szükségük van ekkor is.

    Ha játékba kívánsz lépni, nincs más dolgod, mint:
  • Regisztrálni - meg kell adnod egy felhasználónevet, illetve egy VALÓS e-mail címet, melyre a belépéshez szükséges kódot kapod (mely később sok más adattal együtt megváltoztatható)
  • Elolvasni a szabályzatot, és a minden fontosat
  • Írni egy Előtörténetet - ez egy pár adatból, és egy rövid (vagy  jó hosszú) történetből áll, mely karakteredről szól, akit meg szeretnél formálni a játék során
Tehát ha játszanál, az oldal adminisztrátorai, moderátorai, és tagjai szívesen fogadnak, és segítenek belelendülni a játékba!
Ha bármi kérdésed akadna regisztrálás elött, keress fel minket elérhetőségeinken, vagy írj a fórumon a Vendégkönyvbe