Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG

Felhasználói Információ
Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.
szeptember 05, 2010, 03:47:20 pm

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső

Hírek
([Jedi Rend])
Rend-társaink! A Malastare bolygón gyilkosság történt. A merénylő, akit a minket értesítő Li-Tiin állítása szerint jól ismer, fénykarddal követte el tettét. Ki kell deríteni, hogy jutott a birtokába, valamint őrizetbe kell venni őt, mihamarabb!
Statisztikák
44287 Hozzászólás 1025 Témában írta 904 Felhasználó
Legújabb tag: G.atyka

Szavazz a fórumra a toplistákon
RPG.HU Toplista - Magyarország Legjobb RPG oldalai - Gyere es szavazz rám! FRPG Top Sites - Szavazok!

Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG  |  Vendégszoba  |  BEVEZETŐ a JÁTÉKHOZ  |  Téma: GYIK
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában  « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 ... 7 Le Válasz Nyomtatás

Téma: GYIK  (Megtekintve 10005 alkalommal)

Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elismertség mutató: 21
Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!
Nem elérhető Nem elérhető

Kaszt: Jedi
Pozíció: Mester
Faj: Shistavanen

Mesélő, Jedi & Fejvadász felelős

Az Erő Útjai
« Dátum: január 12, 2006, 08:18:18 pm »
Válasz idézettel

A gyíkocska, avagy a Gyakran Ismételt Kérdések.

A fórummal felmerülő kérdéseidet, problémáidat ide írd.
Naplózva

"Ne siettesd az időt, és megállítani se akard; de jól figyeld, mert múlik."
Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó
Elismertség mutató: 9
Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!

Kaszt: Erőhasználó
Faj: Draethos

Grimedth Industries
« Válasz #1 Dátum: január 13, 2006, 06:17:12 pm »
Válasz idézettel

Ando

Még mindig nem értem, miért van a "Birodalom" szó benne a leírásában. Nem kötekedni akarok, de szerintem az andoiak nem jósok, hogy előre utálják a mi drága birodalmiainkat ;D
Naplózva
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!

Az Erő Útjai
« Válasz #2 Dátum: január 13, 2006, 06:19:52 pm »
Válasz idézettel

Nyílván a GCW-ről maradt átmásolási hibajavítási visszamaradásról van szó.
Máris orvoslom. ;)
Naplózva

Dustil Arden
Kitüntetett tag
Kezdő fórumozó
**
Elismertség mutató: 0
Dustil Arden még nem túl elismert.

Pozíció: Padawan
Faj: Ember

« Válasz #3 Dátum: január 13, 2006, 06:37:36 pm »
Válasz idézettel

Nekem az a gondom, hogy az előtörimet úgy alakítottam, hogy illeszkedjék az Oxynó eredeti befejezéséhez. Mivel végül nem úgy alakult ahogy terveztük, ezért elég nagy pácban vagyok mert nekem fontos lett volna az a büntetés amit kaptam volna a "dezertálásért".. És most nemtom mit csináljak ;D
Naplózva
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Az Erő Útjai
« Válasz #4 Dátum: január 13, 2006, 06:50:15 pm »
Válasz idézettel

Megbeszélhetjük MSN-en, és alakíthatjuk úgy, hogy ne kelljen belepiszkálnod az előtöridbe ;)
Naplózva

Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elismertség mutató: 5
Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #5 Dátum: január 17, 2006, 01:29:42 pm »
Válasz idézettel

Igen, nekem se világos, hogy most az aktív sztorikkal mit csinálunk... Új lappal indulunk, vagy folytatjuk a régit ahol abbahagytuk - ebben az esetben valahogy be kéne rakni az eddigi ténykedéseinket -, vagy az valahol lezártnak tekintjük, és ott folytatjuk, vagy mi?
Naplózva

Kir O'
Kitüntetett tag
Elit fórumozó
Kir O' még nem túl elismert.

Pozíció: Lovag

~ Jedi Lovag ~

« Válasz #6 Dátum: január 17, 2006, 01:31:10 pm »
Válasz idézettel

A chatben már kielemztem nekd a gondodat. Ott a válasz. ;) Ja ha akarsz te is lovag lehetsz, mert megértél rá. Csak szólj Laknak és beír téged is a sztoriba. ;)
Naplózva
"Fájós fejjel is megbuherálom több őr agyát, hogy ne vegyék észre a kislányt, majd fogom és a másik helységben lévő terminált a gondolataimmal felrobbantom." Bocs de a vélemény :OMFG LOLZOR XD
Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #7 Dátum: január 17, 2006, 01:34:57 pm »
Válasz idézettel

Hol van az a bizonyos sztori?
Naplózva

Kir O'
Kitüntetett tag
Elit fórumozó
Kir O' még nem túl elismert.

~ Jedi Lovag ~

« Válasz #8 Dátum: január 17, 2006, 01:36:03 pm »
Válasz idézettel

Coruscant/Jedi nagytemplom/avatóterem. ;)
Naplózva
"Fájós fejjel is megbuherálom több őr agyát, hogy ne vegyék észre a kislányt, majd fogom és a másik helységben lévő terminált a gondolataimmal felrobbantom." Bocs de a vélemény :OMFG LOLZOR XD
Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #9 Dátum: január 17, 2006, 01:39:57 pm »
Válasz idézettel

Megvan, köszi. És az elmúlt hat év (ez nagyon sok, jó lett volna, ha vártok még, amíg összegyűlik az AEÚ felhasználók nagyobb része, és közösen döntjük el) hová kerül? Leírjuk az előtörink mögé, vagy mi?
Naplózva

Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #10 Dátum: január 17, 2006, 02:29:31 pm »
Válasz idézettel

Ha nem okozna gondot, leírnám az Oxyno végét, mert úgy látom, már nem játszuk tovább. Lett volna még pár ötletem hozzá, és ezzel egységesíteni lehetne a hadjáratban résztvevők gondolatait, és világos lenne a konfliktus befejezése és következményei. Amennyiben egyetértetek, szóljatok.
A kérdés csak az, hogy hova írjam. Javaslom, hogy egy ingyenes oldalon olvashatóak legyenek azok a történetek, amik ilyen nagy volumenűek, esetleg ha kifér, a saját elmentett postokat is fel lehessen tölteni. Vagy kéne egy külön szobát létrehozni, ahol a korábbi, még aktív sztorikat le lehetne zárni, és ezek nagyobb és átfogóbb elmesélést igényelnek, mintha odaraknánk az előtörink mögé. Erre azért van szükség, mert egyes történetek, és itt konkrétan az Oxynora gondolok, nagyon sok karakter életében nagyon meghatározóak, és ezt a csatát nem lehet úgy lezárni, hogy "hát, nagyon kemény volt, csalódtunk, de túléltük, és eltelt azóta hat év"... Sokmindent megrenget ez a hadjárat, úgyhogy ha ezen az oldalon is utalunk rá, akkor valahogy le kell zárni.
Talán a két platform ötvözete lenne a legjobb (közben gondolkodom  :))!
Nyitunk egy Krónikák topicot, de akár a Legendákba is mehet, csak az az egyéni sztoriké, a Krónikák pedig az egész rendet érintik. Az első post benne egy url, ami a lementett postokra mutat. A többi pedig a fontos akcióké:
- Vlaado megírja a prológust, hogy az egész hogy robbant ki. Végülis az egészet neki köszönhetjük, ő tud a legtöbbet a mandaloriakról.
- Lak vagy S'hoalen, mint a Rend irányítói felveszik a történet fonalát ott, hogy a Jedik offenzívát indítanak.
- Én megírom a háttérben húzódó szálakat. Az előző oldalon ezekről leginkább a Thezz'lán lehetett olvasni, meg a Templomban. Aztán megírom a csatát, Minerva elmenekülését, és az egész dolog következményeit. Van egy csomó, jó kis sztori lett volna, ha a conforums közbe nem szól.
- Mások megírják a Jedi rendben beállt változásokat. A csalódást pl. Grimi is Sofud, a rend új alapjait Kir O', Sacani, Dustil és a többiek, a rend szerkezetében beállt változást meg az adminok. Mondjuk hogy innen származik az az elv, hogy "mi a béke őrei vagyunk, nem katonák". És innentől kezdve egyre kevesebbet vesznek részt háborús helyzetben a Jedik.

És amúgy nem lehetne azt a hat évet átírni mondjuk a felére, vagy valami? Mit csináljak én hat évig?  ::)
Naplózva

Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó
Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!

Grimedth Industries
« Válasz #11 Dátum: január 17, 2006, 02:39:44 pm »
Válasz idézettel

Szevasz Sky! :) Tökéletesen egyetértek véled, ismét jól "kifundáltad" ;) A 6 év szerintem is sok, három bőven elég lenne. És a krónikák cucc is jó gondolat, na meg hogy tőlünk származzon a "mi a béke őrei vagyunk, nem katonák" elv, az NAGYON TETSZIK :D
Naplózva
Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #12 Dátum: január 17, 2006, 02:44:05 pm »
Válasz idézettel

Hja, végül is ki írhatná a Star Wars előzményeit, ha nem mi?  ;D ;D ;D ;D
Naplózva

Vlad' Thor
Moderátor
Haladó fórumozó
Elismertség mutató: 1
Vlad' Thor még nem túl elismert.

Jedi Mester, Mesélő

« Válasz #13 Dátum: január 17, 2006, 04:38:53 pm »
Válasz idézettel

Jaja! Megírom az előzményeket...
Az előtörim végébe beleírtam, hogy Sofud+én elmentünk a hídra és meggyőztük a legénységet, Techtus meg utánament Minervénak, de elmenekült. Olvasd el, ha nem így gondoltad, akkor IM-et küldj, és megbeszéljük!
Naplózva
zeratul secura
Moderátor
Tapasztalt fórumozó
Elismertség mutató: 3
zeratul secura már előfordult a fórumon többször is.zeratul secura már előfordult a fórumon többször is.

Faj: Twi'lek

Csak egy Jedi

« Válasz #14 Dátum: január 17, 2006, 07:04:46 pm »
Válasz idézettel

Jaja! Megírom az előzményeket...
Az előtörim végébe beleírtam, hogy Sofud+én elmentünk a hídra és meggyőztük a legénységet, Techtus meg utánament Minervénak, de elmenekült. Olvasd el, ha nem így gondoltad, akkor IM-et küldj, és megbeszéljük!

Ha bármit írtok Qxynóval kapcsoaltban, azt légyszi küldtéjek el nekem is, hogy te tudjam tenni az Oxynó-i hadművelet címü kis könyvecskébe:) ( 71 oldal aki nem tudná;) )
Naplózva
Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó

Grimedth Industries
« Válasz #15 Dátum: február 15, 2006, 06:50:13 pm »
Válasz idézettel

SZABÁLYOK és TUDNIVALÓK
Szabályok, idővonal, és minden, amit tudnod kell, hogy játszhass; a Jedik története, képességei, és a Sablon Karaterlap itt is megtalálható....

Sztem nem ott van :) Bár ez még nem túl GYakran mondtam :D
Naplózva
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Az Erő Útjai
« Válasz #16 Dátum: február 15, 2006, 07:14:08 pm »
Válasz idézettel

Mivan!? Ott a sablon karilap is!
Naplózva

Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó

Grimedth Industries
« Válasz #17 Dátum: február 16, 2006, 01:48:02 am »
Válasz idézettel

Jé, tényleg.. dehát mit keres az ott? Nohát.. oké, akko nem szóltam ::)
Naplózva
Soossyy
Mesélő
Kezdő fórumozó
**
Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.
Elérhető Elérhető

Faj: Togruta

« Válasz #18 Dátum: március 21, 2006, 06:09:52 pm »
Válasz idézettel

Hello még új vok szal 1 2 dolgot nem nagyon értek..
Addig tisztasor hogy kell írnom egy előtörténetet a karakteremnek, amiben leírom ki ő honnan jött és a többi...
De utána hogy fog menni a járék ezt nem értem. Saját magam fogom írogatni a kis storrymat, vagy mással együt??
I
Naplózva

"A jogi diplomához két út vezet, az egyik járhatatlan a másik az alkoholizmus."
Kedmo Safer
Haladó fórumozó
**
Kedmo Safer még nem túl elismert.

Az Erő Útjai

« Válasz #19 Dátum: március 21, 2006, 06:16:11 pm »
Válasz idézettel

Hello, nem értem, hogy itt hogy telik az idő. Ha pl. egy év kell, hogy lovag legyek, akkor 13-ból 14 leszek vagy több?
Naplózva

A Jedi igazi fegyvere az Erő, amit védekezésre használ.
Oldalak: [1] 2 3 ... 7 Fel Válasz Nyomtatás 
Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG  |  Vendégszoba  |  BEVEZETŐ a JÁTÉKHOZ  |  Téma: GYIK « előző következő »

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott

A Star Wars, a Star Wars logó és minden, a Csillagok Háborújához kapcsolódó elem a Lucasfilm Ltd.
bejegyzett védjegye és a Lucasfilm, Ltd. tulajdonát képezi.
Az azeroutjai.com weboldal semmiféle összeköttetésben nem áll a Lucasfilmmel.

A fórumon születõ és szereplõ történetek és tartalom a szerzõi jog védelme alatt állnak.

SZAVAZZ A FÓRUMRA!

RPG.HU Toplista - Magyarország Legjobb RPG oldalai - Gyere es szavazz rám! FRPG Top Sites - Szavazok!

Az Erõ Útjai 2.0 RC2, készítette: Lak