Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG

Felhasználói Információ
Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.
szeptember 05, 2010, 03:46:45 pm

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső

Hírek
([Jedi Rend])
Tisztelt Rend tagok! A Vad űr egy távoli rendszere egy hónapon belül elpusztul, és egy ott élő nép a segítségünkre szorul a kialakult zűrzavar és pánik közepette. Egy vagy több Jedi diplomatára van most ott nagy szükség, míg aki csak teheti, elhagyja a rendszert.
Statisztikák
44287 Hozzászólás 1025 Témában írta 904 Felhasználó
Legújabb tag: G.atyka

Szavazz a fórumra a toplistákon
RPG.HU Toplista - Magyarország Legjobb RPG oldalai - Gyere es szavazz rám! FRPG Top Sites - Szavazok!

Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG  |  Központi Szoba  |  Adatbank  |  Karakterhelyzetek  |  Téma: Mesélő-katalógus
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában  « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 ... 10 Le Nyomtatás

Téma: Mesélő-katalógus  (Megtekintve 8381 alkalommal)

Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elismertség mutató: 5
Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.
Nem elérhető Nem elérhető

Kaszt: Jedi
Pozíció: Padawan
Faj: Ember

Mesélő

Sky AEÚ története
« Dátum: április 01, 2006, 03:54:13 pm »

MESÉLÉS
Nem kell elolvasni, csak abban az esetben tedd, amennyiben mesélőként is szeretnél nálunk alakítani

Keresünk olyan jelentkezőket, akik naponta, de legalább 2 (nagyon-nagyon esetleg 3, de ez inkább nem) naponta fórumoznak itt, és úgy érzik, hogy saját kalandjuk mellett képesek volnának másoknak mesélni.
A kritériumok:
- Az illető Jedi helyzete az oldalon mester kell, hogy legyen
- Rövid leírást kérünk Star Warsos és szerepjátékos múltadról (nyugi, nem kell megijedni, aki esetleg bármelyiket most kezdte volna, ill. új, az nem azt jelenti, hogy már nem is lehet mesélő, és nem is megy vérre a dolog, csak kíváncsiak vagyunk)

Az oldal RPG menetének fejlesztése érdekében, és a játék izgalmasabbá tétele érdekében úgy gondoltam, hogy megváltoztatom kissé a Mesélő szerepkörök kiosztását és mivoltát. Ezért is íródott ez a picike szabályrészlet.
Kérésem a következő.
A postok, a postok minőségének, a játékstílusnak és az SW műveltségnek tükrében kijelöltem pár embert, akik az oldalon ezentúl "hivatalosan is" mesélőkként működnének ezek után saját karijuk alakítása mellett.
A következőről lenne szó: A fent leírt módon kéne mesélni, és a mesélés közben felvetült esetleges nehezebb, komolyabb kérdéseket az adminokkal megbeszélni, mindegy hogy S'hoával vagy velem, vagy a moderátorokkal.
A Mesélő feladatai:
 - Igényesen végigvezetni, kitalálni a kalandot, melyben játékosai részt vesznek
 - Irányítani, de nem uralni a játékmenetet, érdekes fordulatokkal közbeszólni, esetenként - ezt a játékosok maguk is megoldhatják, ha szeretnék - táj vagy helyleírást is készíteni
 - Eldönteni egy szituációban, legyen ez harc vagy bármi más, hogy az esetleges nem játékos karakterek hogyan fognak viselkedi a játék során.

Egyszóval: egy jót mesélni.
Az egyes Mesélőket a Jedi Nagytanács főtopikban (főoldal) található Mesélő-katalógus topikban lehet majd felkérni, hogy meséljen neked, de egy Mesélőhöz legalább 2 játékosnak (avagy "normális esetben" egy mester és egy tanítvány) kell tartoznia az adott kaland során, és egymás után nem mesélhetnek ugyanannak az embernek, vegyük ezt etikai oknak.
Rátérek végre a lényegre. A kijelölt emberek:

Shue Lie
Sofud Cherov
Folk Onalohn
Vlaado Thor
Zeratul Secura
Skygo Ace
Lak Kanianlak
S'hoalen Deare
Drake Danwell
Ryan Lohne

A jelentkezőknek előre köszönjük.
Az erő legyen veletek!

Lak

Hála ez Erőnek, szépen gyarapodik a játékosaink létszáma, épp ezért itt az ideje, hogy gatyába rázzuk a mesélők hivatalát. Tekintettel arra, hogy gyakori nálunk a mester-hiány, az elsődleges feladat mostanában az, hogy eljátssza egy mester szerepét. Persze teljes párosok is kérhetnek mesélőt, hiszen az eredeti funkciónk az, hogy segítsük a történet vezetését, új fordulatokat iktassunk be, játékszerűvé tegyük a dolgot, illetve hogy lektoráljuk az írásokat, amennyiben égőnek tartjátok a néhol előforduló tárgyi hibákat.

Az alábbi topic funkciója a következő: a mesélők röviden bemutatják magukat, pontosabban hogy mit lehet várni tőle ebben a szerepkörben. Hogy részletesen hogy néz ez ki, azt már úgy-ahogy az előtöi chatben elolvashatta, aki akarta, de ha sablont nem is, mintát mutatunk majd.
A mesélőt igénylő játékosnak pedig az a dolga, hogy itt elolvassa ezeket a bemutatókat, és eldöntse, kit szeretne megkérni, hogy meséljen neki. Fel lehet tenni nyilvános kérdéseket, stb.
« Utoljára szerkesztve: március 24, 2009, 12:34:23 pm írta Folk Onalohn » Jelentés egy moderátornak   Naplózva

Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.

Mesélő

Sky AEÚ története
Sky
« Válasz #1 Dátum: április 01, 2006, 04:15:20 pm »

No, akkor kezdem én.
Először is, 23 éves egyetemista vagyok, akit érdekel a filozófia és a pszichológia, úgyhogy akik pörgős superman-kalandokat akarnak, kétszer is gondolják meg, hogy engem választanak-e. A Star Warsot is inkább ilyen szempontból nézem, épp ezért a fantasy illetve mese elemek nálam kissé el vannak hanyagolva, inkább más területekkel, pl. háborús filmekkel keverem ezt a világot. Szeretem a jó kis akciókat, de ezeknek mindig van valami lelki következménye, úgyhogy az ilyen filozofálgatós mester-padawan kapcsolatok a zsánereim. A harcos részeket olykor elég durva naturalizmussal írom le, úgyhogy a gyenge gyomrúak is gondoljanak erre.  ;D Arra ne számítson senki, hogy olyan kalandot vezetek, ami nem fér össze a Jedi gondolkodásmód logikájával (ergo aki elkezd "sötétedni", az rendesen írja le, és ne úgy, hogy felkelt az ágyból, és épp bal lábbal, úgyhogy most gonosz).
A tárgyi tudásom az oldal keretein belül asszem egész jónak számít, cirka 60 könyvet olvastam, régebben fordítottam is. Ebből a szempontból hasznos segítség lehetek.
A stílusom többé-kevésbé domináns, tehát szeretem vezérelni a történetet, és a játékossal sem osztok meg mindent, hagy csattanjon neki is a poén. Ettől függetlenül jól tudok együttműködni, illetve a kisebb gubancokat valahogy mindig kimagyarázom.
Sokat látogatom az oldalt, de nem mindig van időm írni, úgyhogy akinek az itteni tevékenység az egyetlen elfoglaltsága, lehetőleg ne engem válasszon.
Hát, kezdésnek ennyi.
« Utoljára szerkesztve: január 13, 2009, 08:27:12 pm írta Lak Kanianlak » Jelentés egy moderátornak   Naplózva

Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó
Elismertség mutató: 9
Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!

Kaszt: Erőhasználó
Faj: Draethos

Grimedth Industries
« Válasz #2 Dátum: április 01, 2006, 07:30:00 pm »

Akkor hát most én is "bemutatkozom":

Húsz éves vagyok, és nagy kedvencem a titkolózás, a misztikum. Főként az ilyen rejtélyes, nyomozgatós, ide-oda mászkálós storykat kedvelem, szóval "szuperman-kalandokat" tőlem se várjon senki. Ugyanakkor nem tervezem meg a történetet előre, csak egy elképzelésem van, amit játék közben fejlesztek tovább, sokszor nagyon is figyelembe véve a többi játékos ötleteit. Starwarsilag sajnos nem vagyok olyan művelt, mint szeretném, de a tudásom - úgy fogalmaznék - elegendő.
Olyan dolgok felemlegetését kedvelem, amelyek ősiek - rég elfeledett helyek, és tárgyak, esetleg személyek. (Aki figyelemmel követi a már az AEÚ-s pályafutásom kezdete óta zajló, egyre jobban kibontakozó történetemet, az tudja, hogy a karim több más játékossal is találkozva, bolygóról bolygóra járnak, nyomoznak, keresik a megoldást, és hogy a régi elfeledett dolgokról is szót ejtsek, kezükben egy sith medállal egy feltámasztott több ezer éves sith nyomában vannak. Ám ehhez hasonló törit senki ne várjon többet, mert ígyis elég necces ebben a korban :D)
Kedvelem a csattanókat - a történeteimben bizonyosan van egy, de akár több váratlan, és az egész történet folyását néha radikálisan felborító elem.
Mindemellett szeretem az akciós részeket is, melyeket a legváratlanabb pillanatokban iktatok a történetbe. Nem igazán gyomorforgatóak - legalábbis én nem tartom őket annak - maximum lerepülő végtagok szerepelhetnek benne.

Figyelmeztetéseim azoknak akik engem választanának:
- Nem szeretem a "sötéteskedést". Ígyis túl sok eltévelyedett jedi mászkál mindenhol, és nem hiszem hogy erről kéne szólnia ennek a játéknak. Szóval, hacsak nem szerepel már utalás az előtörijében erre, és nem magyarázza meg kellőképpen, akkor nem nagyon értékelem..
- Gyakran itt vagyok - bár ez előre nem látható hogy fog-e változni - de néha sajna igen pocsék kedvem van, és olyankor nem biztos hogy tudok írni. Ezt kérném megérteni!
- Kissé önző vagyok, tehát nagyon szeretem én vinni a történet cselekményét..

Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Ha kérdés van, azokra szívesen,és ha itt vagyok gyorsan válaszolok ;)

upd.: 2009. március 24.

« Utoljára szerkesztve: március 24, 2009, 12:35:33 pm írta Folk Onalohn » Jelentés egy moderátornak   Naplózva
Vlad' Thor
Moderátor
Haladó fórumozó
Elismertség mutató: 1
Vlad' Thor még nem túl elismert.

Jedi Mester, Mesélő

« Válasz #3 Dátum: április 02, 2006, 07:12:53 pm »

Szóval:
20 éves vagyok és már több, mint 10 éve Star Wars rajongó. Mindezek ellenére a tágabb világot nemrég kezdtem felfedezni, de amit tudok, azt mindent elolvasok a Csillagok háborújával kapcsolatban. Nagy szenvedélyem a mandaloriaiak és a fejvadászok (BOBA FETT YEAH!-csak kár, hogy ő ekkor még perverz klóntervezésben sincs). Szeretem az akciósabb történeteket, szerintem elég látványosan és érdekesen le tudok  írni egy-egy párbajt. Mindemellett az akciósabb történeteken nem csupán a kardvillogtatást értem. Szeretem a pörgösebb nyomozásokat és a lelkizős történeteket is.
Jellemző rám, hogy dominánsabb alkat vagyopk egy-egy történetben, viszont, ha van egy jó ötlete valakinek (vagy ha egy nem olyan jó, de van benne valami), akkor azzal mindig lehet mit kezdeni. Mindemellett mindig van egfy-egy monumentálisabb ötletem a következő küldetéshez és a megoldáshoz-persze- ami útközben finomulhat- Szeretek egytt dolgozni más játékosokkal, nem volt még magános akcióm. Plusz szeretek néha-ha odaillik- humort csempészni a történetekbe...
Pár megjegyzés
-Majdnem minden nap fel tudok nézni, mégha nem is írok mindig-
-Türelmes vagyok az emberekhez egy bizonyos pontig
-Nem zavar, ha sötétebb gondolatai vannak valakinek, csak ezeknek legyenek meg mindig az előzényei és következményei
-Szeretem, ha valaki érthetően, mégis igényesen ír és nem csinál hülyeségeket (értsd: supermaneskedés, okoskodás, ettől a falra mászom)

Ha szeretne valaki valamit, akkor először írja mag IM-ben, aztán akár msnen is beszélhetünk róla...akármiről...
Vlaado Thor-ennyi
« Utoljára szerkesztve: január 13, 2009, 08:27:40 pm írta Lak Kanianlak » Jelentés egy moderátornak   Naplózva
zeratul secura
Moderátor
Tapasztalt fórumozó
Elismertség mutató: 3
zeratul secura már előfordult a fórumon többször is.zeratul secura már előfordult a fórumon többször is.

Pozíció: Mester
Faj: Twi'lek

Csak egy Jedi

« Válasz #4 Dátum: április 02, 2006, 10:27:04 pm »

Talán most rajtam a sor...

Jelenleg 19 múltam, és mint a többiek természetesen én is nagyon szeretem a Star Wars világát.
  Az igazat megvallva nem szeretek magamról írni, mert lehet hogy amit én mondjuk "úgy " gondolok, azt mások "így" gondolják, és az nem jó. Történet írás közben viszont igyexem minden irányból megközelíteni a dolgokat, néha több, néha kevesebb sikerrel. Erről a domináns történetvezetőről annyit, hogy természetesen szeretem én vinni a történetet, de úgy gondolom, hogy mivel nem csak én szerepelek benne, ezért nem én vagyok az, aki meghozza az ilyen "stratégiai" döntéseket. Szóval nálam minden szempontból a legjobb ötlet nyer, ami lehet sokféle.
  Mivel ez egy fórum tulajdonképpen, ezért talán elvárható, hogy elolvassuk egymás történetét - legalábbis ami engem illet -, és így az olvasó tábornak szánt csattanókat a jobb kivitelezhetőség érdekében elmondom a játékostársaimnak. Az, hogy post írásom közben, vagy előtte egy héttel az változó. Kell a szikra...

- A sötét gondolkodást, az ész nélküli rombolást nem támogatom, de azzal ellentétben a ködbe burkolózó, misztikus dolgokat, amiket a történet alatt nem biztos, hogy logikus magyarázattal meg lehetne magyarázni, azokat annál jobban szeretem.
   - Azt hiszem mondhatni, hogy türelmes vagyok másokkal szemben, de ha a hajamat tépem a hülyeséged miatt, te interneten keresztül abból sem fogsz megtudni semmit. Ezt borítékolom.
   - Azokat a postokat szeretem olvasni és írni, amelyek igényesek. Értsd ezalatt azt, hogy szépen fogalmaz az illető, részeltesen bemutatja a dolgokat több szempontból is...

Nem tudnék olyan érvet mondani amivel szerintem kiemelkednék a többiek közül.

Hát talán ennyi volnék. Azzal a kiegészítéssel, hogy minden nap fennvagyok, és minden nap tudok is írni. Ha esetleg egy nap nem jövök fel, akkor valószínü nem voltam gépközelben sem. Hameg már pár napot, vagy akár egy hetet is kihagyok, akkor vagy nyaralok, vagy nincs internetem, vagy meghaltam. :)
« Utoljára szerkesztve: január 13, 2009, 08:28:06 pm írta Lak Kanianlak » Jelentés egy moderátornak   Naplózva
Vardue Yatj' Kjo
Kezdő fórumozó
**
Elismertség mutató: 0
Vardue Yatj' Kjo még nem túl elismert.

Faj: Ikothci

« Válasz #5 Dátum: április 12, 2006, 11:13:24 am »

Helló, szeretnék kérin egy mesélőt, aki ellenőrzi a Malaster-ra tartó kalandunkat. A Tanács már megbízott, és a Végtelen űrbe már írtunk is egy postot.
Szóval kéne egy mesélő. :)

//Kérj meg valakit  IM-ben és vagy elvállalja, vagy nem, ok? ;)//
« Utoljára szerkesztve: április 12, 2006, 08:15:12 pm írta Vlaado/Techtus » Jelentés egy moderátornak   Naplózva
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elismertség mutató: 21
Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!

Faj: Shistavanen

Mesélő, Jedi & Fejvadász felelős

Az Erő Útjai
« Válasz #6 Dátum: április 16, 2006, 10:25:25 pm »

Én szívesen felügyelem a kalandotokat. Nyugodtan kezdjetek bele, és majd ha valami nem oké, akkor szólni fogok. ;)
Az Erő legyen veletek!

// Majd írj te is egy bemutatkozót, Lak ;) //

Ráérek. Aki bemutatkozót akar, olvassa el az előtörimet, és kukucskájlon bele a folyó küldetéseimbe. Azt hiszem, többet nem is kell tennie ;D
« Utoljára szerkesztve: április 18, 2006, 09:17:11 pm írta Lak Kanianlak/Kain Hiern » Jelentés egy moderátornak   Naplózva

"Ne siettesd az időt, és megállítani se akard; de jól figyeld, mert múlik."
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elismertség mutató: 21
Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!

Faj: Shistavanen

Mesélő, Jedi & Fejvadász felelős

Az Erő Útjai
« Válasz #7 Dátum: április 18, 2006, 09:21:29 pm »

Nah akkor. Eljött az ideje egy újabb dolognak ::)
Szóval, ezúton felkérem Sofud Cherovot, Kir O' Cadavrét, Sacani Joc'Ulát, Kwyr Jamynt és Caius Uthart, hogy amennyiben elfogadják a Mesélésre vonatkozó feltételeket, amiket nyílván mind nagyon jól ismernek, legyenek a fórum csapatának azon tagjai is, akiket úgy hívunk: MESÉLŐK.
Prédikálnom nem kell tovább, mindenki tudja, hogy ez miről szól, aki meg nem, az olvassa el a SZABÁLYOKBAN a mesélésre vonatkozó icipici szabáyrészt.
És hogy ne sértsünk törvényt, ezennel hatályon kívül helyezem azon téves megállapításomat, mely szerint csak Mester ragnúak vállalhatnak el Mesélést. Azaz várjuk a többi jelentkezőt, a feltételek rájuk is vonatkoznak, és szépen elbíráljuk majd őket.
Már csak egy apró formaság van hátra: elvállaljátok-e a feladatot, Mesélő-jelöltek? :)

Lak, nem azért, de Cai ezen a fórumon már Dustil Arden névet futkos.  ;D ;D ;D
Kwyrnek még néha a saját törinkre sincs ideje, sztem nem fogja elvállalni. szerintem
« Utoljára szerkesztve: április 19, 2006, 12:20:50 am írta Vlaado/Drako » Jelentés egy moderátornak   Naplózva

"Ne siettesd az időt, és megállítani se akard; de jól figyeld, mert múlik."
Sofud Cherov
Kitüntetett tag
Kezdő fórumozó
**
Sofud Cherov még nem túl elismert.

Jedi mester

« Válasz #8 Dátum: április 18, 2006, 09:47:02 pm »

Természetesen vállalom, ezt a megtisztelő feladatot

//hamarosan jön a jellemzés is ;) //
Jelentés egy moderátornak   Naplózva
Kir O'
Kitüntetett tag
Elit fórumozó
Kir O' még nem túl elismert.

Pozíció: Lovag

~ Jedi Lovag ~

« Válasz #9 Dátum: április 19, 2006, 05:38:39 pm »

Én is szívesen elvállalom. Elemzés meg majd ahogy sikerül. De próbálom minél hamarabb összehozni. ;)
"Fájós fejjel is megbuherálom több őr agyát, hogy ne vegyék észre a kislányt, majd fogom és a másik helységben lévő terminált a gondolataimmal felrobbantom." Bocs de a vélemény :OMFG LOLZOR XD
Quidon
Kitüntetett tag
Elit fórumozó
Quidon még nem túl elismert.

Forszjúzer

« Válasz #10 Dátum: április 23, 2006, 07:17:53 pm »

Hello!Bocs,hogy egy kicsit késve írok ::) ,de szükségünk lenne egy mesélőre az Alderaani küldetéshez.
Sofud Cherov
Kitüntetett tag
Kezdő fórumozó
**

Jedi mester

« Válasz #11 Dátum: április 24, 2006, 12:06:45 am »

Akkor bemutatkoznék ;)

Én is 23 éves vagyok, akárcsak Sky, és én is egy felsőoktatási intézményben koptatom a székeket. Ami nem túl gyakran fordul elő, tehát elég sok időm van a fórumra is. ;D
A Star Wars világával azóta ismerkedem mélyebben, mióta fölkerültem a honlapra, és szépen fejlődöm, ám ezen a téren még mindig vannak hiányosságaim, amit igyexem pótolni. Ha postot írok, vagy egy történettel foglalkozom (értsd: részese vagyok), minden lehetséges dolgot igyekszem megtudni az adott környezetről, a bolygó történelméről, kultúrájáról, és ennek alapján be tudom határolni hogyha egy helyi lakossal beszélgetek akkor milyen válaszra számíthatok nagyjából. Szeretem az igényes megfogalmazást, és azt hogyha a játékostársam közel annyi energiát belefektet a sztoriba, mint én. (Szerencsére többet szoktak. ;D )
Szerepjátékos múltam jóval régebbre nyúlik vissza, mint a Star Warsos, bár sosem voltam nagy kalandor. Játszottam Cyberpunkot, Khtulut is kipróbáltam, és meséltem Vámpírt, szóval sokrétű stílusban tudok játszani.
Ennek megfelelően sokmindent beleszövök egy történetbe, filozófiai dolgokat, jellemrajzot. Az akciójeleneteket sem hanyagolom el, de szeretem ha minél kevesebb van belőle egy történetben. Sokkal többet ér számomra leírni azt, hogy milyen volt egy naplemente és hogy mit érzett közben a karakter, mint az, hogyan ontotta ki egy rodiai fejvadász belét.
A Star Warsban a meseszerűséget szeretem. Egy mesterien fölépített világ, amibe tényleg bele lehet élni magad.

Asszem ennyi elég lesz, de aki még szeretné megtudni, hogy milyeneket is írogatok, az nézze meg előtörim és pár postomat ;)
« Utoljára szerkesztve: január 13, 2009, 08:29:22 pm írta Lak Kanianlak » Jelentés egy moderátornak   Naplózva
Sofud Cherov
Kitüntetett tag
Kezdő fórumozó
**

Jedi mester

« Válasz #12 Dátum: április 24, 2006, 12:09:03 am »

Hello Quidon!

Semmi gond, jobb későn, mint soha. Én elvállalnám a sztoritokat, de ezt meg kellene beszélnünk msn-en.
Vegyetek föl nyugottan, az előtörimben megtaláljátok a címem. ;)
Quidon
Kitüntetett tag
Elit fórumozó

Forszjúzer

« Válasz #13 Dátum: április 24, 2006, 07:15:40 am »

Oké Sofud,köszi.Msn-en megbeszéljük.
Kwyr
Kitüntetett tag
Kezdő fórumozó
**
Kwyr még nem túl elismert.

Padawan~Mesélő

« Válasz #14 Dátum: április 25, 2006, 09:41:14 pm »

A mesélést én is elvállalom, de ha nem baj nem azonnal kezdenék bele a dologba. Most van egy kis átalakulás az életemben. Újre kezdek egy kicsit sprtolni, ezért egy-két hét, mire kialakul az időrendem. Majd szólok, de sajna addg csak a saját küldetésre van időm. :-\
Majd bemutatkozást írok én is.
A Rock örök és elpusztíthatatlan!
Üvöltsön most fel mindenhol! A felhők közül és a föld alól! Ha véget ér majd az életem Gyászindulóm is ez legyen! Ez az én zeném!
Quidon
Kitüntetett tag
Elit fórumozó

Forszjúzer

« Válasz #15 Dátum: június 10, 2006, 04:18:38 pm »

Na,szóval szükségünk lenne egy mesélőre.Rajknak(Quidon A'vid) és Zayid Sorethnek(Soossyy)küldetésüköz.Előzmények és küldetés a Tanácsteremben.Soossyy már pár dolgot elgondolt a küldetéssel kapcsolatban,de először kérnénk egy mesélőt.
« Utoljára szerkesztve: június 10, 2006, 06:16:25 pm írta Tibbo N'oba » Jelentés egy moderátornak   Naplózva
Soossyy
Mesélő
Kezdő fórumozó
**
Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.
Elérhető Elérhető

Pozíció: Lovag
Faj: Togruta

« Válasz #16 Dátum: június 10, 2006, 05:28:32 pm »

Naszóval akkor én kérném. Szükségünk lenne egy msélőre a történethez. Nekem vannak elképzeléseim , de szeretnék bevonni egy mesélőt is. Ezlrt ha lenne olyan mesélő aki kedvet érez egy űrbeli lövöldözős. robbantgatós történethez az vállja el hogy segít. Előre is köszönöm.

( Ha valamit szépen kérsz nagyobb rá az esély , hogy megkapod) -- > így van.
« Utoljára szerkesztve: június 10, 2006, 06:59:17 pm írta Soossyy/ Zayid Soreth » Jelentés egy moderátornak   Naplózva

"A jogi diplomához két út vezet, az egyik járhatatlan a másik az alkoholizmus."
Dustil Arden
Kitüntetett tag
Kezdő fórumozó
**
Dustil Arden még nem túl elismert.

« Válasz #17 Dátum: június 10, 2006, 07:19:59 pm »

Ja megkésve bár, de én is elfogadom a felkérést :) Ha még lehet ???
Lassan megírom a jellemzésemet is. ;)
Quidon
Kitüntetett tag
Elit fórumozó

Forszjúzer

« Válasz #18 Dátum: június 10, 2006, 08:20:32 pm »

Nekem megfelel. Írd meg a jellemzésed.És kösz.
Dustil Arden
Kitüntetett tag
Kezdő fórumozó
**
Dustil Arden még nem túl elismert.

« Válasz #19 Dátum: június 10, 2006, 09:19:20 pm »

Jah bocs, én a mesélő szerepre való felkérést fogadtam el Lak mestertől :-\ :) Nincs sajnos még időm mesélőt játszani de nem sokára elkezdem.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10 Fel Nyomtatás 
Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG  |  Központi Szoba  |  Adatbank  |  Karakterhelyzetek  |  Téma: Mesélő-katalógus « előző következő »

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott

A Star Wars, a Star Wars logó és minden, a Csillagok Háborújához kapcsolódó elem a Lucasfilm Ltd.
bejegyzett védjegye és a Lucasfilm, Ltd. tulajdonát képezi.
Az azeroutjai.com weboldal semmiféle összeköttetésben nem áll a Lucasfilmmel.

A fórumon születõ és szereplõ történetek és tartalom a szerzõi jog védelme alatt állnak.

SZAVAZZ A FÓRUMRA!

RPG.HU Toplista - Magyarország Legjobb RPG oldalai - Gyere es szavazz rám! FRPG Top Sites - Szavazok!

Az Erõ Útjai 2.0 RC2, készítette: Lak