Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG

Felhasználói Információ
Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.
szeptember 07, 2010, 03:01:28 pm

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső

Hírek
([Jedi Rend])
Tisztelt Mesterek! Egy feltaláló üzent értünk, aki jobb, hatékonyabb gázt fejlesztett ki, melyről több fegyvergyártó cég, és tibanna-kitermelő is tudomást szerzett, és a tudós fenyegetve érzi magát miattuk. Mi nekünk őt kell megvédenünk.
Statisztikák
44308 Hozzászólás 1025 Témában írta 905 Felhasználó
Legújabb tag: Dan a király...

Szavazz a fórumra a toplistákon
RPG.HU Toplista - Magyarország Legjobb RPG oldalai - Gyere es szavazz rám! FRPG Top Sites - Szavazok!

Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG  |  Központi Szoba  |  Központ  |  Téma: Filmek, DVD-k, játékok, könyvek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában  « előző következő »
Szavazás
Kérdés: Melyik játékra volnál leginkább kíváncsi (többet is választhatsz)?
Battlefront III
The Force Unleashed PC-re
Republic Commando II
Valami egészen újra vágyom (indokold!)
The Old Republic MMORPG
The Force Unleashed II

Oldalak: 1 ... 71 72 [73] Le Nyomtatás

Téma: Filmek, DVD-k, játékok, könyvek  (Megtekintve 30954 alkalommal)

Keln'Ar'Xerd
Kezdő fórumozó
**
Elismertség mutató: 2
Keln'Ar'Xerd még nem túl elismert.
Nem elérhető Nem elérhető

Kaszt: Jedi
Pozíció: Lovag
Faj: Ember

« Válasz #1440 Dátum: július 31, 2010, 09:25:56 am »

Oké, könyvnek nem néztem utána tegnap, mert haveromék mondták, h mind a 3 könyv kijött, de csak szivattak. Ez van...
Naplózva
Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó
Elismertség mutató: 9
Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!

Kaszt: Erőhasználó
Faj: Draethos

Grimedth Industries
« Válasz #1441 Dátum: július 31, 2010, 10:39:57 am »

lol, már értem. A sorozat évadjait nevezik könyveknek. Első könyv: víz, második könyv: föld, harmadik könyv: tűz.
De ez nem szó szerinti könyvet takar, hanem amolyan fejezetcímként kell értelmezni.
Naplózva
Donoven Tyree
Kezdő fórumozó
**
Elismertség mutató: 1
Donoven Tyree még nem túl elismert.

« Válasz #1442 Dátum: július 31, 2010, 10:40:41 am »

Azt hiszem én vagyok a legelvetemültebb a klasszikus filmek terén. ;D
Én speciel imádom az 1931es Frankensteint, az 1922es Nosferatut, magyar filmekből meg a Bakterház és a Tanú nagy kedvenc.
Naplózva
"A sors vezeti a beleegyezőket, és elhurcolja a vonakodóakat."
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elismertség mutató: 21
Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!

Pozíció: Mester
Faj: Shistavanen

Mesélő, Jedi & Fejvadász felelős

Az Erő Útjai
« Válasz #1443 Dátum: július 31, 2010, 10:43:41 am »

Nem rosszak ezek :) Mi S'hoával időnként megnézünk ilyeneket is :D

Klaatu...
« Utoljára szerkesztve: július 31, 2010, 11:03:42 am írta Lak Kanianlak » Naplózva

"Ne siettesd az időt, és megállítani se akard; de jól figyeld, mert múlik."
Lord Sinion
Mesélő
Kezdő fórumozó
**
Lord Sinion még nem túl elismert.

Kaszt: Sötét Jedi

Vigyorgó elmebeteg

darkage
« Válasz #1444 Dátum: július 31, 2010, 12:09:21 pm »

Én nem is szólók, én még a Gólemet is láttam pedig az vagy 90 éves film.
Igazi fanatikus vagyok filmek terén.

A Léghajlító nekem azért nem jött be mert tényleg jobb volt maga a rajzfilm.
Az Avatár meg nem csak Pocahontas, hanem A Farkasokkal táncoló és az Útolsó Szamuráj is egyben.
AZ első 20 perc után már tudtam mi lesz a vége,de végig néztem mert fizették a jegyem.  ;D
Ha már kultusz film kell akkor ott a Blöff.

A világon a legjobb film a Con Air...szerintem...mivel benne van minden ami kell.

Naplózva
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

"Nothing is impossible with the Force." (Kreia)
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!Lak Kanianlak egy igazi patrióta a fórum történetében!

Az Erő Útjai
« Válasz #1445 Dátum: július 31, 2010, 12:34:03 pm »

Nem az a baj, hogy tudtuk, mi lesz a vége. Az a baj, hogy ahhoz képest, hogy mekkora felhajtást kapott, és mekkora számnak állították be, hogy ú, itt a 21. század kultfilmje, legjobb film, Avatar, Cameron (megjegyzem voltak ennél sokkal faszább munkái is, lásd Terminátor és társai), ahhoz képest egy nagy kalap szar volt az egész, díszdobozba csomagolva koreai-kisgyerek-nyomogatós-illatosítóval. Szerencsére az Oscar-átadón elmeszelték ahhoz képest, hogym it várt tőle a sok nyommer meg a rendező, és kicsit leálltak. Mondjuk a hiperszuper-extraváltozatos-DVD-vel legutóbb is jól becsapták a rajongókat, akik a beígért részekre vártak :-\
Naplózva

Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elismertség mutató: 5
Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.Sky kezd ismertebbé válni.
Elérhető Elérhető

Pozíció: Padawan

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #1446 Dátum: július 31, 2010, 04:31:44 pm »

A világon a legjobb film a Con Air...szerintem...mivel benne van minden ami kell.

"Tedd vissza a nyuszit a dobozba!"
Mi ezen mondjuk egész tanévben röhögtünk, de hát ízlések és pofonok.
Az Avatar története egyébként valóban nem volt valami lebilincselő, viszont a világot szerintem nagyon korrektül kidolgozták, és ténlyeg érdekes lett. Ahogy megfigyeltem, főleg csajok sat nyűgözött le egyébként. Érdekes lenne tudni, hogy miért.
Naplózva

Rain Balad
Új fórumozó
*
Elismertség mutató: 1
Rain Balad még nem túl elismert.

Star Wars figuragyüjtés
« Válasz #1447 Dátum: július 31, 2010, 04:57:25 pm »

Egy újságban azt olvastam, hogy újra lesz mozikban az Avatar, annyi külömbséggel hogy 8 percel hosszabb lesz... <---há' normálisak ezek..?
Naplózva
May the Force be with us
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Az Erő Útjai
« Válasz #1448 Dátum: július 31, 2010, 06:49:14 pm »

Így adták ki kétszer egy éven belül a DVD-t is :)
Naplózva

Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elérhető Elérhető

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #1449 Dátum: augusztus 05, 2010, 12:25:33 am »

Julien mondta, hogy külföldön lesz a JC idején, de én úgy emlékszem, valami hajón lesz...
« Utoljára szerkesztve: augusztus 05, 2010, 08:45:27 am írta Lak Kanianlak » Naplózva

Lord Sinion
Mesélő
Kezdő fórumozó
**
Lord Sinion még nem túl elismert.

Kaszt: Sötét Jedi

Vigyorgó elmebeteg

darkage
« Válasz #1450 Dátum: augusztus 05, 2010, 07:44:22 am »

Az Avatár még 3 részre van szerződve. Egyszerűen szánalmas.
Magától értetődik,hogy a második részben az emberek visszajönnek, nem hagyják annyiban.
De hogy a többiben mit akarnak?

Tudjátok mivel dobnám fel ha Cameron helyében lennék?
Lucastól megvenném az Erő jogait. Persze átformálnám és elnevezném Eyva adományának.
A navik amúgy is sámánisztikus kapcsolatban vannak a bolygóval. Most miért ne lehetnének Erőhasználók.

Naplózva
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

"Nothing is impossible with the Force." (Kreia)
Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó
Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!Folk Onalohn már nagyon sokat tesz a fórumért!

Grimedth Industries
« Válasz #1451 Dátum: augusztus 05, 2010, 06:27:48 pm »

Ez a Machete baromi kemény :D Még a Terrorbolygó vagy talán a másik Grindhouse film előtt volt kamubemutatója, és asszem aztán úgy döntött a rendező, hogy megcsinálja ténylegesen is, és hát itt van ;D
Naplózva
Sky
Adminisztrátor
Veterán fórumozó
Elérhető Elérhető

Mesélő

Sky AEÚ története
« Válasz #1452 Dátum: augusztus 06, 2010, 04:31:28 pm »

http://www.hbo.hu/article/nem-lesz-eloszereplos-csillagok-haboruja-sorozat_4303

Ez nem valami jó nap. :(
Naplózva

Folk Onalohn
Adminisztrátor
Elit fórumozó

Grimedth Industries
« Válasz #1453 Dátum: augusztus 06, 2010, 06:21:29 pm »

A büdöspics... nem hiszem el, hogy nagy rakat cw-s izéből amit rásóznak minden harmadik gyerekre, nincs elég bevétel. Vagy ez hogy működik? Lucas hozzá se nyúl a saját pénzéhez, vagy micsoda? Mert ha igaz, baromira soknak kéne neki lennie belőle. Vagy meg van szabva, hogy ennyit és ennyit költhettek epizódonként, különben a tv-nek nincs pénze megvenni a részeket? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nincs rá elég pénzük. :(
Naplózva
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Az Erő Útjai
« Válasz #1454 Dátum: augusztus 06, 2010, 06:41:57 pm »

Hát, én el tudom képzelni. Akárhogy is nézzük, a figurás-McDonald's-os merchandise bevételei, még ha Lucas valóban tetemes magánvagyonát is beletesszük, akkor se merném lefogadni, hogy egy ilyen, legalább 100 részes - máshogy nem éri meg - élőszereplős, komoly sorozatra veszteség nélkül elég volna a pénz.
Gondoljunk csak bele: itt most nem első-másodosztályú szinkronszínészeket, meg saját 3D stúdiós munkatársakat, hangmérnököket kell csak kifizetni. A díszlet, a komoly 3D rendering muka, a színészek, a jelmezek sokkal nagyobb munkát és költséget igényelnek, mint a The Clone Wars. Itt komoly, felépítésben és mondandóban is felnőttes produkcióról van szó. Gondoljatok bele, hogy ha csak fele olyan színvonalas díszlet, jelmez, szereplő és statisztéria válogatással - és ennél nyilván jobbra törekednek - szeretnének előrukkolni, hányszor annyi pénz kéne, mint amennyi a filmek forgatásánál szükséges volt. A IV. epizód teljes bevétele pl az V. epizódra ment el veszteségesen, és a VI. epizódra is sakkozni kellett a pénzzel.
33 év után nyilván más a helyzet, de képzeljétek el, mekkorát lehetne vele bukni, ha valami balul sül el.

Ugyanakkor biztos volnának támogatók is, és nem sülhetne el olyan hű-de-rosszul, tapasztalatból megmondhatjuk. Ezeket is figyelembe véve szerintem valami más is van a háttérben, esetleg egy másik produkció, vagy valami ilyesmi.
Ezek után egy ideig már csak a klasszikus trilógia idején-után játszódó animációs sorozatra ácsingózhatunk, már ha az nézhető - robot chickenék készítik - és egyáltalán kész lesz.

Nem jó hír, minden esetre :(
Naplózva

Soossyy
Mesélő
Kezdő fórumozó
**
Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.

Faj: Togruta

« Válasz #1455 Dátum: augusztus 30, 2010, 03:29:26 pm »

Valaki nem tudná megmondani, hogy melyek azok a könyvek amelyek kannonisztikusak? ( a filmek könyvadaptáció magától értetődnek )
Amelyik meg mondjuk megjelent magyarul kapna mellé egy X-et. Sajnos nem nagyon találok sehol ilyen listát.
Naplózva

"A jogi diplomához két út vezet, az egyik járhatatlan a másik az alkoholizmus."
Lak Kanianlak
Vezető Adminisztrátor
Veterán fórumozó

Az Erő Útjai
« Válasz #1456 Dátum: augusztus 30, 2010, 08:47:41 pm »

Nemzetközi lista: http://www.starwarsklub.hu/10_konyvek/konyvek_013/sw_klub_konyvek_013_teljesklist.htm

Magyar lista: http://www.starwarsklub.hu/10_konyvek/konyvek_001/sw_klub_konyvek_001.htm

Ezek 1977-2007, tehát nem tudom, hogy az Outbound Flight (Kirajzás) pl, meg hasonló újabb könyvek (Death Star, Deathtroopers, stb) benne van-e.
Naplózva

Soossyy
Mesélő
Kezdő fórumozó
**
Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.Soossyy kezd ismertebbé válni.

Faj: Togruta

« Válasz #1457 Dátum: szeptember 05, 2010, 01:15:03 pm »

Egyszerűen nem találom a TOR-os topicot szóval ide rakom.

http://www.youtube.com/watch?v=uWJhZESdRmM elég durva

A fórumfejlesztésben van.
« Utoljára szerkesztve: szeptember 05, 2010, 02:21:28 pm írta Folk Onalohn » Naplózva

"A jogi diplomához két út vezet, az egyik járhatatlan a másik az alkoholizmus."
Jeff Durron
Kezdő fórumozó
**
Jeff Durron kezd ismertebbé válni.Jeff Durron kezd ismertebbé válni.Jeff Durron kezd ismertebbé válni.

Az év játékosa 2009Az év játékosa 2009

Mester

Galactic Theater
« Válasz #1458 Dátum: Tegnap - 01:19:37 pm »

Star Wars Trench Run 2.0

:D
Naplózva
Keln'Ar'Xerd
Kezdő fórumozó
**
Keln'Ar'Xerd még nem túl elismert.

« Válasz #1459 Dátum: Tegnap - 01:40:41 pm »

Nagyon állat a játék ;D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 71 72 [73] Fel Nyomtatás 
Az Erő Útjai - Star Wars szerepjáték, fórum RPG  |  Központi Szoba  |  Központ  |  Téma: Filmek, DVD-k, játékok, könyvek « előző következő »

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott

A Star Wars, a Star Wars logó és minden, a Csillagok Háborújához kapcsolódó elem a Lucasfilm Ltd.
bejegyzett védjegye és a Lucasfilm, Ltd. tulajdonát képezi.
Az azeroutjai.com weboldal semmiféle összeköttetésben nem áll a Lucasfilmmel.

A fórumon születõ és szereplõ történetek és tartalom a szerzõi jog védelme alatt állnak.

SZAVAZZ A FÓRUMRA!

RPG.HU Toplista - Magyarország Legjobb RPG oldalai - Gyere es szavazz rám! FRPG Top Sites - Szavazok!

Az Erõ Útjai 2.0 RC2, készítette: Lak