2015. december 21., hétfő

Vélemény: Az Ébredő Erő

hozzászólás 0 hozzászólás


Először úgy gondoltam nem írok egy ötszázegyedik Ébredő Erő beszámolót, mert sokan megtették már, kapott a film hideget és meleget is. Közben folyamatosan azon agyaltam, hogyan értékeljem a filmet, most több nap után úgy gondoltam kellően leülepedett az élmény és tárgyilagosan tudom megítélni, amit láttam. Így a lentebb olvasható beszámoló kizárólag a saját véleményemet tartalmazza, épp ezért nem feltétlenül egyezik a kedves Olvasóéval.


A továbbiakban spoileres leszek, így aki nem szeretné tudni mi történik a filmben és még nem látta, az kérem ne olvassa tovább.


2015. december 20., vasárnap

Jedi Camp 2015 review

hozzászólás 0 hozzászólás
Tavaly Soossyy írt egy összefoglalót a JC helyzetéről, mégpedig a JC14 szervezésével kapcsolatban. Való igaz: a Jedi Camp valódi monitora a közösség állapotának: ha problémák vannak a rendezvény háza táján, az rólunk árul el valamit. Ugyanígy, a JC15 mozzanatainak is megvannak a maga jelentései. Nem tudom, hogy ezek az üzenetek mennyire egyértelműek, valószínűleg mindenki más konzekvenciát von le belőlük. Nézzük, a tizedik tábor milyen nyomot hagy maga után!