2011. május 30., hétfő

Bevezető

hozzászólás 0 hozzászólás
Mint ígértem fog Készülni egy képregény bemutató, de előtte vannak olyan dolgok amik nem árt helyre rakni.

A kor:
A történet Ruusan előtt játszódik, így a Jedi Rend másképp néz ki, mint ahogy a filmeken láttuk. Itt a növendékek ismerik szüleiket, nem kell lemondaniuk a vagyonról, házasodhatnak, lehetnek gyerekeik. Tehát a Rend ekkor még kevésbé dogmatikus.

Mandalori Háború:
A Nagy Sith háború után két évtizeddel robbant ki a Mandalori háború. Amelyet az ambiciózus Mandaore, the ultimate indított a köztársaság ellen, aki lobogói alatt egyesítette a mandalori klánokat. A támadás alapját az adta, hogy a mandalori egy harcos nép. Számukra dicsőséget az jelenti, ha egy erős ellenfelet legyőzhetnek. Mivel a Jediket erős ellenfélnek tartják, ezért céljuk az, hogy legyőzzék őket, ezzel bizonyítva a mandalori nép erejét és dicsőségét.


Revansizmus és Revan:
A Köztársaság és a mandalórik a peremvidéken csatároztak, Revan pedig meg akarta győzni a Jedi Rendet, hogy vegyenek részt a háborúban. Ám próbálkozásai nem jártak sikerrel a média el is keresztelte a Jedik Kereszteslovagjának, ez azonban nem eltántorította, hanem megerősítette Revant.

2011. május 29., vasárnap

Sikeres JC'11 tervezői hétvége

hozzászólás 0 hozzászólás
Az elmúlt 3 napban a Jedi Camp (JC) korábbi és jelenlegi mesélői egész hétvégés (ki-ki meddig) tervező- és konzultálóhétvégét tartottak. El lehet mondani, hogy az összejövetel alapvető előrehaladást jelentett, és sikerült majd' az egész idei tábort megtervezni, másfél nap és az apróbb részletek kivételével. Persze ezek sem maradhatnak el: augusztus 10-16-ig január óta nagyjából minden második-harmadik szombaton összeül a közvetlen stáb, és tesz róla, hogy idén is jó élmény legyen a hazai első komolyabb, immár 6. alkalommal megrendezésre kerülő tábor.

Bár a történet, és a közvetlen fő kontextus egyelőre titok, egyet azért elmondhatunk: az idei is egy nagyon jó nyaralásnak ígérkezik.

Hamarosan itt, a facebookon és a Camp honlapján is infókat fogtok találni, amik a történetbe való előzetes beilleszkedést fogják szolgálni ;)

2011. május 27., péntek

Apa kezdődik!

hozzászólás 2 hozzászólás
Amint látjátok elindult a blog, ahol majd folyamatosan olvashattok különböző Star Wars-hoz kapcsolódó híreket, érdekességeket. Ezenkívül a JC-vel kapcsolatos fejleményeket is itt követhetitek majd.
Tőlem lehet majd számítani képekre, videókra, valamint ha minden jól megy a héten elkezdek egy beszámolót a Knights of the Old Republic képregénysorozatról.
A mai napon jött ki a The Old Republic új kasztspecifikus videója aminek középpontjában a trooper áll.
Íme:

2011. május 26., csütörtök

Kész!

hozzászólás 11 hozzászólás
Most már minden működik! Ha bármit észrevesztek, hogy valami nem működik aminek kéne, mindenképp jelezzétek! Köszi!

AEÚ Staff

Átmenet

hozzászólás 0 hozzászólás
Egy ideig nincs fórum, mert mindenféle technikai probléma van. De igyekszünk helyrehozni ;)
Addig egy ks türelem.

AEÚ Staff

2011. május 25., szerda

Az AEÚ új struktúrája

hozzászólás 0 hozzászólás
Tisztelt tagjaink, olvasóink! Az Erő Útjai (AEÚ) mától új struktúra szerint érhető el. Mint látjátok, a kezdőlap ezentúl ez a blog lesz, ahol javarészt a fórummal, Jedi Camp-pel és SW-hírekkel operálunk majd. A fórumot a továbbiakban a jobb oldalon található "Tovább a fórumra" fül segítségével éritek el a forum.azeroutjai.com címen. Ennem megfelelően a JC is lejjebb költözött egy szinttel, és a jedicamp.azeroutjai.com címen érhető el.

Használjátok az új blogot egészséggel, és legyetek türelemmel míg az átállással járó apróbb feladatokat elvégezzük, hogy minden zökkenőmentesen működhessen! Addig is a fórum átmenetileg NEM lesz elérhető.

Köszönjük!

Tisztelettel: Az Erő Útjai szerepjátékfórum vezetősége