2011. december 13., kedd

SWTOR: Kezdődik!

Mióta megvan a blog elég sokat cikkeztünk a játékról, lehet kicsit túl sokat is. De személy szerint úgy gondolom az elmúlt évek legjobb Star Wars berkekben történt dolog a The Old Republic. A játék az előrendelők számára mától elérhető, a héten folyamatosan fognak érkezni az emailek.
Ennek fényében tegnap sikerült az illetékeseknek megállapodni a szerverről ami végül is, sok-sok variálás után az Ahto City lett. Szóval aki szeretne több magyarral együtt játszani az ide jöjjön, természetesen a mi kis brigádunk is ide megy majd.

Akit eddig zavartak a TOR-os bejegyzések azt megnyugtatom az elkövetkező időben drasztikusan vissza fog esni (az egyébként így is nagyon szelektált) cikkek száma ezen témában. Akit érdekel az nézegesse az ezzel foglalkozó oldalakat: swtor.hu vagy swtorhun.
Már megírtuk, hogy hétvégén megrendezésre kerül a Play It nevű rendezvény ahol lesz egy TOR prezentáció, aki esetleg kételkedik még szerintem menjen el és hallgassa meg. Aki pedig nem ad az általunk leírt véleményekre ( I, II, III) annak tudom ajánlani a Decemberi Gamestart amiben elég hosszú cikk lesz a játékról és egy A2-es poszter is lesz hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése