2011. december 9., péntek

The Old Republic bemutató a PlayIt - HoldfényConon

Jövő hét szombaton megrendezésre kerül a GameShow - vagyis annak átalakult utódja, új nevén a PlayIt - HoldfényConnal keverve. A szokásos, igazi gamereknek meghirdetett programok mellett helyet kapnak már hagyományosnak mondható HoldfényCon-os rendezvények, jelmezbemutató, kártyaverseny, és egyéb nyalánkságok is, Jó hír, hogy lesz TOR bemutató is - mindez egy levásárolható ezresért.

A Budapest GameShow pár évvel ezelőtt alapvetően egy konzolos és pc-s játékosoknak készült rendezvényként indult. Minden, mi szem szájnak ingere, a külföldi gyártóktól, mint a Microsoft és a Sony a magyar üzleteken, az 576-on át mindenféle kiadványig, mint a GameStar. Természetesen lelkes rajongók is képviseltették magukat az üzleteken kívül, egyéni számítógépházakkal és mindenféle jelmezekkel.

A rendezvény azonban idén új névvel folytatja pályafutását - ez pedig a PlayIt. Érdekesség, hogy a megújulással együtt profilbővítéssel is jár, hiszen a HoldfényCon néhány tipikus programjával együtt összebútorozik a rendezvénnyel. Cosplayesek, kártyások, terepasztal-készítők és mindenféle kiegészítőket, figurákat és a rajongáshoz elengedhetetlen kellékelet árusító cégek, egyesületek is jelen lesznek. A paletta tehát igencsak széles lesz, aki a budapesti Millenáris B csarnokába - jövő háza - téved jövő szombaton, és kicsit is megfordult már a játékok világában, biztosan megtalálja a kedvére valót.

Azonban a legfontosabb dolog, amit minket most igazán érdekel: a The Old Republic. Míg tudni lehetett, hogy rengeteg premierjátékkal készülnek a szervezők az eseményre, az új Star Wars MMO-ra, amire lassan a fél világ rápörgött már, egy árva szót se lehetett hallani. Azonban "riporterünk utánajárt" ma, és kis segítséggel az 576 Kilobyte a tudtára adta, hogy éppen most, és biztos jelleggel injektálták a programba a The Old Republic bemutatót. Erre szombat délután 16.20-kor fog sor kerülni, ráadásul a nagyszínpadon. Mindezt jelmezesekkel, és SW-bemutatóval megspékelve, csak, hogy biztosítsuk az eladókat az amúgy is igen nagy lelkesedésről, amit a játék iránt mutatnak a rajongók. Annyi biztos: az 501-es Légió, és az alakulófélben lévő Rebel Legion, valamint a Mandalorian Mercs, és még számos jelmezes is ott lesz, és felvigyázza majd az SW:TOR bemutatót.

Tehát 17-én, szombaton SW:TOR bemutató 16.20-kor. Amíg vártok, a reggel 9.30-kor nyíló rendezvény több, mint 60 (!) Xbox-szal, sok előadással, workshopokkal, jelmezessel és bolttal üthetitek el az időt - nem lesz unalmas, az tuti!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése