2011. november 26., szombat

STAR WARS™ Identities - A kiállítás

Jövő áprilisban kiállítás nyílik Kanadában, két helyszínen is, melyet nagy többségünk természetesen nem fog látni, csupán vágyakozásunk tárgya lehet, ám mégis beszámolok róla, mert igazán izgalmasnak tűnik, és megragadó videót készítettek hozzá, így ha a kiállítást nem is, azt megéri megtekinteni párszor. Nem kell hozzá messzire se menni, csak a teljes cikkre kattintani. A cikk további tartalma a Montréal Science Centre honlapjáról származik, illetve annak fordítása.

"Luke Skywalker, Anakin Skywalker és a Star Wars valamennyi felejthetetlen karaktere, ahogy eddig soha nem láthattuk! Látogatók kortól függetlenül megismerhetik az emberi személyiség összetevőit ezen a karakter-vezérelt utazáson, hogy mi tesz minket azzá, amik vagyunk.
Miért van az, hogy Luke és Anakin, akik egyazon géneken osztoznak és ugyanazon a bolygón nőttek fel, teljesen különböző emberekké váltak? Ne hagyd ki a világpremierjét ennek az egyedi kiállításnak, mely a Star Wars karaktereit egy izgalmas, új megvilágításban mutatja be."

  • Star Wars tárgyak hatalmas kollekciója, jelmezek, modellek és művészi munkák a Lucasfilm Archives-ből, köztük ikonikus kellékekkel, mint Darth Vader páncélja, az Ezeréves Sólyom modelle és Anakin teljes nagyságú fogatja.
  • Egy éleslátású kutatás a személyiség tudományába a Montréal Science Centre és tudományos tanácsadók egy bizottsága által, annak érdekében, hogy fényt derítsenek rá, mi teszi a kitalált karaktereket azzá, amik, és mi tesz téged azzá, ami vagy.
  • Egy interaktív személyiségi kutatás vár, hogy elkészíthesd saját, egyedi és személyre szabott Star Wars hősödet.
  • Betekintés Star Wars karakterek megteremtésének kulisszái mögé, és vicces tények a film készítésének folyamatából.


http://starwarsidentities.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése