2011. október 17., hétfő

RPG aktuális - Alderaani nyomozás

Nemrégiben a Tanács három Jedit küldött az Alderaan-ra, egy bizonyos Twyrion Tully személy védelmére, aki a Czerkáról igen fontos információk birtokában volt, így élete veszélybe került. A három Jedi Alb Tas'roth Mester, Keln'Ar'Xerd Lovag és Odin Tekai Padawan volt. A Czerka három saját gyártmányú kiborgot küldött Tully likvidálására, s bár a Jedik megnehezítették Alfa és két kiborgtársa dolgát, egyéb bonyodalmak is adódtak, méghozzá Werdon Keed mandalóri fejvadász személyében (részletek itt és itt). Egy régebbi cikkben olvashattatok a Sebirisi kalandról, Vrohndír Naexről és birodalmáról, ahová utólag Keln lovag és Alfa kiborg is került.
Ám a Tanács minderről semmit sem tud egyelőre, a GBE sem szolgálhat több információval, mert Keed igen furfangos fejvadász lévén, eltüntetett minden nyomot, és meg kell hagyni, nem dolgozott kesztyűs kézzel.
Most Alderaan fővárosának számos épülete romokban hever, hála a páncélos fejvadásznak, Alb Mester és Tekai Padawanról még mi, olvasók sem tudhatunk semmit. Indokolt hát egy alapos nyomozás, ami fényt deríthet a közelmúlt eseményeire.

Szereplők:

Darius Obath - ember, Padawan. Nemrég veszítette el Mesterét, most mégis küldetést kapott, ám nem egyedül megy.

Rur Gor'kill (njk - Ried Si'heal) - verpine Jedi Mester, akit Obath mellé rendelt a Tanács. A mostani küldetés kimenetelétől függően tanítványává fogadhatja majd Dariust.

Jack Ryscandor - GBE, az Amúr típusú romboló, a Destroyer kapitánya, aki az Alderaanra szállítja a Jediket és katonai kíséretet is ad majd melléjük, ugyanakkor a bolygó körüli járörhajókra és ezek vezetőségénél tesz látogatást egy átfogó ellenörzés formájában.

Leo Anor százados (njk) - a Destroyer első tisztje, aki szintén jelen lesz a fent említett ellenőrzésnél.

Vyrm Xorn főhadnagy (njk) - a szárazföldi erők parancsnokhelyettese, aki a Jediknek segít majd a nyomozásban. Velük tart majd egy fegyveres osztag is.

A Destroyer nemrég lépett a hipertérbe, megkezdve közel egy napos útját az Alderaan felé.

A bemutatott történetrész utolsó posztja: itt.
Az érintett játékosok tartalomjegyzéke: Jack Ryscandor, Keln'Ar'Xerd, Darius Obath.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése