2011. október 15., szombat

TOR: New York Comic Con

Éppen most zajlik a tengerentúlon a címben megnevezett esemény, amelyen a TOR fejlesztői és képviseltették magukat. Közel van már a start, méghozzá annyira, hogy a játék mindenhol December 20-án fog elrajtolni! Kaptunk egy új videót is, ahol láthatjuk az Illumot és megtudjuk milyen törékeny a béke a Köztársaság és a Sith Birodalom között.


Ezenkívül még voltak igen szívmelengető  bejelentések, nevezetesen:
  • A játék megjelenésekor 15 flashpoint (insta lesz), ezeknek mind lesz 50-es szintű HC változata is. Azaz ugyanazt a flashpointot amit egyszer már például 10-es szinten végigjátszottál, azt megteheted újra, ezúttal 50-es szinten. Így a maximális szint elérésekor lesz még játszható tartalom, ahonnan megfelelő felszereléseket szerezhetsz az operation-ökhöz.
  • Ehhez kapcsolódik, hogy megszellőztették a következő operationt (raid-et), ami a Huttokkal kapcsolatos. Így ez már a második, az Eternity Vault-on kívül, ami a játékban a legnagyobb kihívást fogja jelenteni. 8 és 12 fős csoportok számára, normál és nehéz verzióban. Összegezve ezzel a BioWare alátámasztotta, hogy nem csupán a történetvezetésre figyelnek, hanem a klasszikus MMO tartalmakra is. Így az 50-es szint elérése után is lesz még mit csinálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése