2011. október 3., hétfő

Huttball gameplay

A netet lassan ellepik a Huttball játékvideók, mi pedig eddig egyet se mutattunk meg. Ennek mi lehet az oka? Az, hogy a felvételek rossz minőségűek voltak, illetve a játékosok sem voltak a legügyesebbek. De a tegnapi nap végre találtam egy jó minőségű videót Totalbiscuit-nek köszönhetően. Az úriemberről azt kell tudni, hogy WoW-os videókkal tűnt fel először, amiket nagyon színvonalasan közvetített. Aztán hamar felfigyeltek rá és ma már ebből él meg.
Rövid bemutató után következzen 18 percnyi játék Jedi Sentinel nézőpontból.


A játék lényege, hogy két ellentétes csapat van akiknek a labdát át kell vinniük a célvonalon, amiért 1 pontot kapnak. A cél pedig az, hogy minél többször vigyétek be a labdát, ezzel pedig a csapatotok megnyerje a mérkőzést. A pályát különböző csapdák nehezítik, melyek, ha figyelmetlen az ember, akkor elég fájdalmasak tudnak lenni. Például ha nem figyelünk és alattunk kigyullad a platform akkor nekünk lőttek. Ugyanígy figyelni kell a savas tartályra, ami szépen zölden világít, mivel ha belesétálunk lassít és sebez minket, tehát így is igen hamar elvérezhetünk. Maga a pálya nagyon nagy, így megeshet, hogy fogalmunk nincs merre van a labda. Ezért egyrészt a térképen is láthatjuk, hol vannak a játékosok, másrészt pedig egy nagy fénysugár jelzi azt aki épp birtokolja a labdát.

Magát a videót tehát egy Jedi Sentinel-en keresztül láthatjuk, így kicsit betekintést nyerhetünk a képességeibe. A videóban látottak alapján a legtöbbet a fénykardjával operál, különböző csapások formájában. Képes két fénykardot is használni, így még nagyobb sebzést tud kiosztani a körülötte ólálkodó Birodalmiaknak. Láthatjuk, hogy lehet váltani vívóstílusok között! Itt egy passzív és egy aktív formát láthatunk. Ezenkívül képes magát gyógyítani, ha éppenséggel nem harcol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése