2011. szeptember 18., vasárnap

Változások

Némi változás lépett érvénybe a blogon, erről kaptok most egy rövid tájékoztatást.
Az egyik a korábbi Facebook Like avagy Tetszik gomb és számláló lecserélése a Recommend, vagyis ajánlás gombra. Ezzel nem tetszéseteket fejezitek ki mostantól, hanem értelemszerűen ajánljátok a bejegyzéseket, de ez tökéletesen ugyanúgy működik, mint a like-olás, a Facebook nem is tesz igazán különbséget a kettő között (össze szokta vonni a különféle oldalak, bejegyzések, stb tetszikelését és ajánlását, mikor az XY (személy) kedveli az YX és további X oldalt). Szóval használjátok éppoly nyugodtsággal, mint a korábbi Like-ot.

A másik változás a címkékben jelentkezik. Mostantól különféle rovatok szerint jelennek meg a cikkek, és persze kapnak továbbra is egyéb, konkrétabb besorolást a címkék segítségével. Ilyen például a média rovat, mely alatt könyvekből, képregényekből, számítógépes játékokból és minden egyéb hasonló témából kapjátok meg a napi Star Wars adagotokat. Vagy itt van a közösség rovat, mely a fórum tagjainak találkozói, a Jedi Camp, vagy tágabb körben a hazai Star Wars vonatkozású események kerülnek terítékre.
Ezeket a rovatokat remélhetőleg idővel sikerül majd folyamatossá tenni, most ezen dolgozunk. Veletek pedig az Erő legyen addig is, és további jó olvasgatást!

2 megjegyzés:

  1. Grimi, akinek nincs Facebookja - de nehéz volt, hogy ne a másik nevét mondjam :D -az, hogyan Lájkoljon?
    Ki kéne találni egy antifacebook szavazó rendszert és szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek nincs :D

    VálaszTörlés
  2. ki vagy? :D egyébként van google + használati lehetőség is, sőt twitteres és mailes megosztás is
    kb az összes lehetőség megtalálható a bejegyzések alatt

    VálaszTörlés