2011. szeptember 28., szerda

TOR: Megéri-e az előrendelés?

Most, hogy már tudjuk a megjelenési dátumot érdemes elgondolkozni magán az előrendelésen több okból is. Egyrészt maga az előrendelés nem kerül pénzbe! Bemész a hozzád közeli 576-ba ahol lehetőség van előrendelni, itt elkérnek tőled 1500 ft-ot, amit aztán később levásárolhatsz.
Másrészt, amennyiben előrendelsz biztosan hozzá fogsz jutni a játékhoz. Ez azért lényeges mert a BioWare már többször jelezte, hogy több hullámban képzeli el a játék indítását. Ezért valószínűnek tartom, hogy az előrendelésesek sem egyszerre fognak kezdeni. Ami miatt mégis érdekes az, hogy a megjelenéskor korlátozott számú példány fog csak érkezni az egyes régiókba. Azaz, nem biztos, hogy December 22.-én még lesz a boltba, mert ha kevesebbet hoznak elfogy!
Ebből leszűrhető, hogy annak érdemes most elmenni és leadnia az előrendelést aki biztosan megveszi a játékot.
Az előrendelés még nem jelent kötelezettséget! Tehát ha meg is veszed és utána meggondolod magadat nem kell megvenned a játékot! Akkor elbuktad a befizetett összeget, de ha élelmes vagy akkor el is tudod adni egy ismerősnek, aki lecsúszott róla. :)

4 megjegyzés:

 1. Ha még nem jelent meg, akkor hogy van nálad a doboz?:O
  Tudom, hülye vagyok angolból, ezért nem tudom mi van ráírva a dobozra :)

  VálaszTörlés
 2. A dobozban nincs játék, rá is van írva, hogy ez csak az előrendelés. Egy kód van benne amit aktiválni tudsz a hivatalos honlapon. Így kaphatsz korábbi játék hozzáférést. Azt, hogy ezt mi módon fogják megoldani fogalmam sincs.

  VálaszTörlés
 3. francba, pedig már azt hittem, hogy ilyen jó photoshopos vagy!

  VálaszTörlés
 4. Ja és lehet csudijó dolgokat kapni vele :O

  VálaszTörlés