2011. szeptember 12., hétfő

RPG aktuális - Vrohndír Naex, Keln'Ar'Xerd, Alicia Rukkin szál

RGP aktuális - ezen a néven indul egy új rovat, amelyben a fórumon éppen folyó játékok valamelyikéről fog hetente cikk megjelenni. Ezekben a cikkekben röviden ismertetjük majd az adott kaland állását, szereplők helyzetét stb.

A mai cikkben Vrohndír Naex szálát nézzük meg, amelyhez csatlakozott Alicia Rukkin, Keln'Ar'Xerd, Werdon Keed és Alfa.
Helyszín: Sebiris, Kathol Szektor, Külső Perem.

Vrohndír Naex - Ember, Sötét Jedi, aki a maga útját járva, kifinomult, olykor igen kegyetlen módszereivel, bár korántsem sietősen halad a hatalomszerzés rögös útján.

Alicia Rukkin - Twi'lek, Galaxis szerte jól ismert és keresett fejvadász. Pontosan és hidegvérrel végzi munkáját, de meg is kéri az árát.


Keln'Ar'Xerd - Ember, fiatal Jedi Lovag, akit a Tanács egy bizonyos Twyrion Tully védelmére küldött az Alderaanra. A küldetés nem járt sikerrel, két Jedi társának nyoma veszett, míg őt elrabolta Werdon Keed.

Twyrion Tully - ember, kereskedő, a Czerka egyik koronatanúja, aki feltehetően kiszivárogtatni próbált fontos információkat a cég titkos tatooine-i bázisáról, ezért is vált célponttá.
Werdon Keed - mandalóriai fejvadász, aki elrabolta Alfát és Keln'Ar'Xerd Lovagot, ám váratlan fordulatok miatt végül Vrohndírnál kötött ki.

Alfa - Czerka gyártmányú kiborg, akit két társával Twyrion Tully meggyilkolására küldtek az Alderaan-ra.


Miután a Sebiris bolygó gazdaságát virágzásnak indította, Vrohndír Naex akár el is mondhatta volna magáról, hogy egyenesbe hozta dolgait. Persze még ott volt Eibon könyve, amelyet egy csapat mandalóriai szerzett meg magának, s amely visszaszerzését tervezgette, ám egyéb bonyodalmak adódtak.

Alderaanról sikerült megszereznie egy kiborgot, aki eddig nem ellenkezett parancsainak, s akit többféleképpen tud felhasználni majd, ám hozzá került továbbá egy ifjú Jedi lovag is, akit bár nagyon akarna, egyelőre nem tudott átállítani a Sötét Oldalra. A lovag, akit Alicia felügyelete alá helyezett, megszökött és most is a dzsungelben rejtőzik. Vrohndír azonban nem tett le róla, utána eredt egyetlen fegyverével, a vörös pengéjű Gyötrelemmel.

A Jedi szökésével egy időben azonban úgymond "megszökött" Werdon Keed is, a fejvadász, aki Alfát, a kiborgot leszállította, s bár nem teljes értelmű szökésről beszélünk, hiszen a művelet a mandalóriainak túlontúl egyszerűre sikerült, ezúttal szó sincs Vrohndír figyelmetlenségéről, hisz mindez az ő terve volt.

Keln időközben rátalált az őslakos Sebirik egyik közeli törzsére, akiknek vezetője felajánlotta neki, hogy elvezeti a legközelebbi kikötőbe, ám az út a Sebirik szent földjén át vezetett, így a Lovagnak bizonyítania kellett, hogy méltó erre a szent földre lépni. Egy látványos Erő-mutatvánnyal meg is győzte az őslakosokat, ám a művelet közben végkimerültség miatt összerogyott.
Jelen pillanatban a törzs táborában tartózkodik, Vrohndír pedig továbbra is kitartóan keresi...


Az érintett játékosok tartalomjegyzékei: Vrohndír Naex, Keln'Ar'Xerd, Alicia Rukkin, Alfa.
Az bemutatott történetrész utolsó posztja: itt.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az ötlet, remélem így sikerül feldobni az RPG-életet :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik.
    Bizony én is remélem! :)

    VálaszTörlés