2011. szeptember 22., csütörtök

Légy Jedi a népszámláláson!


A facebookot azért szeretjük, mert a közösségi kezdeményezések, találkozók, csapatos és egyéni, internetes kommunikáció jelenleg legelfogadottabb, és intenzitása, aktivitása miatt a legkifinomultabb módja. Ez után a szép, többszörösen összetett mondat után örüljünk ezen belül annak is, hogy azért a Star Wars rajongóknak se kell a szomszédba átugraniuk - a Trekkerekhez - egy kis sütnivalóért.
Nyakunkon a népszámlálás, és a komolykodáson, valamint a magyarok 10 millió alá fogyásán kívül eszébe jut az embernek néhány más dolog is. Például, hogy a Jediknek székesegyháza van Angliában, vagy hogy a 2001-es ausztrál népszámláláson több mint húszezren vallották magunkat az Erő jó oldalán állónak. Hát, eltelt tíz év, és bár nem vagyunk ausztrálok, és főleg nem vagyunk olyan sokan, megmutathatnánk azért mi is, hogy mit tudunk, egy kis fricskát és szellemességet lopva a mindennapokba. Ezt hivatott segíteni az alábbi facebook-oldal is, visszatérve a közösségi oldalra, ahol jelen cikk írásakor csaknem 7000-en tették le a voksukat egy kattintás erejéig a kezdeményezés mellett, miközben egyre több médiumban jelenik meg a dolog.
Az Erő Útjai tehát ezúton felkéri "híveit" hogy az október 1-31 között zajló hazai népszámláláson a Star Wars-os érzelmű lelkek - jár ide egyáltalán másmilyen is? - a "Jedi" vallást jelöljék meg hitüknek.
Legyen a miénk ez a népszámlálás, és ha megjelenik ez a kis poén a médiában, elégedetten dőlhetünk hátra, és mondhatjuk: az Erő velünk volt októberben.... ja, és mostantól hivatalosan is Jediként vagyunk nyilvántartva! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése