2011. szeptember 4., vasárnap

Hat év az Erő Útjain: 2011/2


2010-ben találtam rá egész véletlenül a játékra, azonnal regisztráltam magam, s rövid nézelődés után írtam is egy előtörténetet, melyet némi javítgatás után elfogadtak. Mindez tavaly történt, de akkor miért írok mégis a 2011-es évről?

Egyszerű a válasz, ekkor éreztem rá igazán a komoly szerepjáték ízére. A kezdés évében, miután megírtam az előtörténetet, nem igazán tudtam magammal mit kezdeni. Voltak terveim a jövőbeli játékot illetően, de nem igazán tudtam, merre induljak el, hogyan kezdjem, így jóformán fél éven keresztül csak beszélgettem. Bár nem játszottam, a karakterem jelleme mégis ekkor kezdett el kiforrni, s ebben nagy szerepe volt egy ifjú szerepjátékosnak, Evian Ale-nak.

Az aktív játékot végül Soossyy segített beizzítani, aki megkeresett, s felajánlott egy kalandot. Ez volt az ugródeszka számomra, miután elkezdtem rendesen játszani, jöttek az ötletek, s hamarosan már, némi előzetes megbeszélésekkel, de magam alakítottam a karakter életét, s végül lelkesen léptem át kedvenc, idei évemben. Összetalálkoztam Alicia Rukkinnal is, akivel a közös játék tovább formázta a Vrohndír jellemét. Ha nem is nagy sebességgel, de azért viszonylag sok hozzászólás született, s izgalmas kalandokat éltem át a karakteremmel, nem beszélve arról, hogy véglegesültek hosszú távú terveim is, melyek megvalósításának lépéseit a mai napig írogatom. Végül alkottam egy fejvadászt is, akivel voltak kalandjaim, s egy „civil” illetőt, akivel tovább árnyalhattam a Sötét Jedim világát.

Nem csak a játék indult be, de igyekeztem beilleszkedni a közösségbe is, ami remélem sikerült is, hisz olyan nagyszerű emberekkel ismerkedtem meg, mint Raven, akivel azóta már egy közös fórumon is dolgozunk. Persze nem csak jó dolgok történtek, voltak kisebb veszekedések is, melyeknek én is részese voltam, de, részemről legalábbis, ezek már el is lettek felejtve.

Sajnos a Campbe, bár szeretnék, ez idáig még nem sikerült kijutnom, sőt személyesen egyelőre még senkit nem ismerek a fórumról, de ezen igyekszem majd változtatni.

Zárásként elmondhatom, hogy hálás lehetek a sorsnak, hogy rátaláltam erre a fórumra, s cseppet sem bántam meg, hogy akkor oly lelkesen beregisztráltam magam. Azóta rengeteg dolgot tanultam, mely kihatott a játékomra más fórumokon is, s remélem a jövőben is tovább fejlődhetek ebben a remek közösségben.

Vrohndír Naex – Szűcs Attila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése