2011. szeptember 3., szombat

Hat év az Erő Útjain: 2010/1

Csupán egy év múlt el 2010 óta, mégis nehéz pontosan visszaemlékezni, mi is volt pontosan ebben évben. Annak ellenére is, hogy jómagam még sokszor azt hiszem, hogy még a bizonyos kerek esztendő van.
Visszagondolva, ez volt az az év, amikor igazán sok mindent csináltam: játszottam elég sokat, nagyon sokat meséltem és terveztem is. A fórum ebben az évben érte el megint, hogy nőtt a hozzászólások és a felhasználók száma, úgy érzem, ebben én is kivettem a részemet. Sok új történet indult, ám ezek nagy része nem bizonyult hosszú életűnek. Ám mindig akadnak olyan emberek, akik be tudnak illeszkedni és később lényeges karakterekké tudnak válni. Szerencsére ebben az évben sikerült ilyen embereket találni. Ekkor már az úgynevezett „keménymag’’ nem igazán tudott a játékra fókuszálni egyéb teendőik miatt, de elkezdett egy új kialakulni. Olyan, még akkor egyszerű játékosokkal, mint Raven, Jeff, Vrhondir, Alicia, vagy Nada (a felsorolás nem teljes). A fórum kitermelte az utánpótlást, és ez meg is látszott a következő évi Staff átszervezésnél.
Abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy engem választottak meg az Év játékosának, aminek nagyon örültem. Ez arra sarkalt, hogy folytassam tovább az eddigi munkámat, így a következő évben már a Staffban találtam magamat :)
2010 még azért érdekes számomra, mert ez volt az első év, amikor részt vettem a Campben. Be kell vallanom, először tartottam a dologtól, teljesen új emberként bekerülni egy társaságba nem könnyű dolog. Ezenkívül az adott évi történet sem volt egyszerű, így az első napok számomra tanulással teltek. Megtanulni mindenkinek a nevét, megtanulni játszani, részt venni a közös dolgokban. Nem volt egyszerű. Oly annyira nem, hogy én voltam az egyetlen játékos aki büntetőpontot kapott a viselkedése miatt. Ugyanis sikerült Jediként egy teljes osztagot levágnom, holott nekem tárgyalnom kellett volna :D A hangulat nagyon jó volt, a kantina jelenetnél sokat söröztünk és vízipipáztunk. Az egyetlen zökkenő csupán az volt, hogy rengeteg szálra bomlott a történet és a végén már nagyon nehéz volt összerakni, hogy tulajdonképpen mi is történt. De az egész Camp fel lett véve videóra, lehet, hogy pont e miatt :D Összességében nagyon jól éreztem magam, sikerült beilleszkednem és jól éreznem magamat, valamint elkapni az igazi JC feelinget. Hajnalig beszélgetés, iszogatás, vízipipázás, aztán délig alvás, „reggelizés”, játék, pihenő, „ebédgyártás”, játék. Először nehéz volt felvenni a ritmust, de megérte. :) Ezek után számomra nem volt kérdéses a következő nyári résztétel sem. Nagyon örülök annak, hogy ehhez a csapathoz tartozhatok és vidékiként, amikor a fővárosban járok, vannak barátaim akikkel találkozhatok.

Soossyy - Somogyi András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése