2011. szeptember 13., kedd

Béta-mizéria

Úgy néz ki, hogy az Európai The Old Republic béta késik, méghozzá nem is keveset... Egyelőre semmit nem tudni róla, vagy azt, hogy lesz-e egyáltalán. Magát a bétát két részre oszthatjuk: van egy általános béta, ami Észak-Amerikában fut. Itt a meghívott játékosok egészen a béta időszak lejártáig játszhatnak. Ettől el kell határolni a hétvégéket, amik csupán 3 napnyi (péntek-szombat-vasárnap) játékidőt engednek. 

Most úgy néz ki, hogy ebből Európában semmi nincs! Válasz természetesen van erre is: dolgoznak a szerverparkon, magasak a költségek, nem akarják, hogy az európaiak ne a saját nyelvükön játszanak (szerk: ez csak a németekre és a franciákra igaz), ne töltsenek le 2x egymás után klienst, stb. Tehát a helyzet inkább az, hogy jelenleg az amerikai piac nagyobb figyelmet kap.

A Klánteszt a béta hétvégére nem vonatkozik, és nem is biztos, hogy az egész klán kap meghívót (nyilván ez a sokfős klánokra vonatkozik, pl. 150 fős). 

A másik figyelmet érdemlő dolog, hogy az előrendeléshez járó Early Acces NEM vonatkozik a bétára. Vagyis aki előrendel, az ettől még nem nyer automatikusan bebocsájtást a bétába. Már csak azért sem, mert jelenleg csak a dobozos eladás, csak Amerikában félmilliónál(!) tart. Tehát bőven számolhatunk, a többi kontinenssel és a digitális eladásokkal együtt egymillióval.

2 megjegyzés:

  1. Az a baj, hogy ez egy olyan téma amit nem lehet lájkolni.
    Mi az hogy késik, ejnye...

    VálaszTörlés
  2. Like-olhatod, hogy milyen szépen megírta :) Igazából lehet le kéne a Like-ot inkább a Recommend-re cserélni, hogy nem tetszikeljük, hanem ajánljuk a cikkeket.

    VálaszTörlés