2011. augusztus 16., kedd

Jedi Camp 2011 - ötödik nap

Az ötödik nap olyan lassan indult be, amilyen lassan csak lehetett. Sajnos előjött a Campben egy olyan probléma, ami nem igazán tartozott mindenkire, viszont meghatározhatta a játék további kimenetelét. Mit volt mit tenni, vártunk, sokat, végül pedig egy kis beavatkozással megoldottuk a helyzetet, megebédeltünk, és elkezdtük a friday friday fedőnevű játékot. Ennek az volt a célja, hogy kicsit nagyobb kikapcsolódás jelleggel, nem saját karakterekkel való rohangálással és feladatmegoldással játsszuk le a következő részt.

Ezen a napon a Jedik és a "Jedik" által korábban megszerzett, megmentett köztársasági katonákat, és massai harcosokat hasznosította a Sith Akadémia bevételéhez. Kiderült azonban, hogy nincsenek egyedül: Vin Doesel, a Sith Sötét Hadura is megtámadta a létesítményt, hogy megölje Darth Orthort, és véget vessen annak, számára idegesítő ücsörgésének és oktatásának.
Végül sikerült nyerő pozíciót kiharcolni, miközben Orthor egységei is elfogytak, így Doeselnek alkalma nyílt megölnie az Akadémia vezetőjét, és elvenni tőle kardját, a Molnirt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése