2011. augusztus 14., vasárnap

Jedi Camp 2011 - negyedik nap

Ez a nap igazából úgy kezdődött, hogy lefeküdtünk aludni. Az péntek izgalmaitól felbuzdulva ugyanis a konyhában virrasztottunk, némi sör, vízipipa és még több vicces beszélgetés társaságában. Szóval sokáig aludtunk. Kisvártatva megérkezett a szállásadónk, akitől néhány extra kenyeret, vizet, és persze sört kértünk. Mivel későn keltünk, úgy döntöttünk, hogy a játék és a mai "ebéd", a tócsi készítése párhuzamosan folyjon.

A három csapat a szerepjátékos szálon tovább folytatta a teendőit. Croanék massai törzseket, és azok kultúráját ismerték meg. Személyre szóló próbák kiállásával igyekezték bebizonyítani, hogy érdemesek a nép támogatására ügyükben. A massai törzsekkel való együttműködés során azonban nem minden alakult a Világos oldal akarata szerint. Croan és társai végül ingoványos talajra tévedtek, olyannyira, hogy egyik társukat a massai törvények értelmében fel kellett áldozniuk.
Cross Lovag és Rashib szálán tovább folyt a kutatás a Sith Akadémia titkos bejárata után. A korábban megismert boszorkány segítségével sikerült lejutni a katakombákba, de a nő elárulta őket. Odalent összetalálkoztak Sadin, a Sith szellemével, aki élőholt szolgáival az oldalán próbálta próbák alá vetni a Jediket. Végül a szellem megváltásával jutottak tovább.
A harmadik szálon befejezték a katonák kimentését azzal, hogy Armstrong admirálist is kimentették. Megpróbálták meggyőzni arról, hogy a korábban megszerezett katonák segítségével sikerrel vehetik fel a harcot a Sith-ekkel szemben, és ez az admirális számára is előnyt jelenthet. Sikerült is meggyőzni, és a harcosok segítségével felkutattak egy, a bolygó felett vészjelzést leadott, titokzatos hajót is.

2 megjegyzés:

  1. Ezzel a nappal kapcsolatban leírom azt az élményt, amin még most is röhögök. Bementünk Sadinhoz, aki próbára tett minket, és elküldött néhány ereklyéért.Kenny, Nomi és én indultunk el, külön-külön. Én éppen próbálok megszerezni egy medált, nagy beszédet tartok, hogy én Jedi vagyok, megmentek mindenkit, stb, miközben Sadin és Nomi összeveszett valamin, úgyhogy a beszédemet a következő üvöltés szakította meg:
    "Hogy mersz megcsébécsézni (csöcs-bimbó-csavarás)egy Sith szellemet?!"
    :D :D :D :D :D :D

    VálaszTörlés