2011. augusztus 13., szombat

Jedi Camp 2011 - harmadik nap


Ma reggel végül sajnos az egyik táborlakó úgy döntött, hogy asztmája miatt mégis hazamegy. Ketten le is kísérték, ami sokat jelentett a számára. Az interakció végett kicsit előbb kezdtük el megfőzni az ebédet, hogy egybefüggőbb idő maradjon a játékra.


A hagyományok szerint Zeratul vízipipáját szívjuk az esti szabadidőkben. Azonban sajnos felmerült néhány apróbb probléma ezzel kapcsolatban: konkrétan nem volt szívócső - de a Camp lakói élelmesek, így bambuszrúd-szakaszok szakszerű(tlen) összeillesztésével áthidalták a hibás részt.

A szerepjáték, ahogy a játékos karakterek tegnap megbeszélték, újabb elgondolásban folytatódott tovább. Croan kissé megsértődött a csapatra, úgyhogy nehezen vette be az újabb ötletet, miszerint három részre szakadva folytatják a Jedik a küldetést. Az első szálat a szövetséges Sith, Rashib szervezte meg, a másodikban Taackerék kerestek fel bajba keveredett köztársasági egységeket, míg a Croanhoz hűek a massai területeken kutattak tovább. Küldetéseik során tecnoszörnyekkel, Sith tanítványokkal, és egy kétes irányultságú boszorkánnyal is összeakadtak....

2 megjegyzés: