2011. augusztus 11., csütörtök

Jedi Camp 2011 – első nap

Kicsit hosszabb túrával – és pihenőkkel – mint szerettünk volna, de rendben megérkeztünk Augusztin tanyára. A ház kevésbé komfortos, mint amire számítottunk, de nem vészes. Éjjel Scythet is megtaláltuk az erdőben két hölgy társaságában, akik a szomszéd kulcsos házból valók :D A közös kaja felvitele után – nem tudott végig feljönni a kocsink – Shue és Sky kissé eltévedtek a felfelé úton, de Zera, Lak, és Jeff légdudája segítségével végül meglettek, és – kis késéssel ugyan - , de lejátszottuk az első napra vonatkozó szerepjátékot is.

A szerepjáték első részében a játékosok megismerkedtek Croan Mesterrel, valamint egymással.
Megvitatták, hogy mik az esélyeik a Sith Akadémia elpusztítását illetően. Bár nem értett mindenki egyet az ötlettel, abban viszont, hogy idekint valamit tenniük kell, és a Sith fenyegetést jelent az itt élő, szabadságra vágyó népekkel, viszont igen.
Croan Mester ismertette, hogy a Herusalaimon, Battlehelmben él a Basa (őt a Sithek szintén sanyargatják), a bolygó egyik legbefolyásosabb informátora. Felkeresték hát őt az általa vezetett szórakozóhelyen, és neki egy ajándékot „szolgáltatva”, valamint kilétüket felfedve megnyerték a kegyeit, valamint fogadójában is helyet kaptak az éjszakára.

1 megjegyzés: