2011. szeptember 1., csütörtök

Hat év az Erő útjain: 2006/2

Legkedvesebb évem: 2006. Miért? Mert akkor lett a karakterem nagyfiú. Bizony ám. Az új fórummal és a gyors évpörgetéssel elérkezett a karakterem a lovagi próbákhoz. Persze maradhattam volna továbbra is Padawan, ahogy Sky tette, de én akkor sem nagyon gondolkoztam realitás terén, így toltam a karaktert előre. Itt került először bevetésre úgy igazán a mesélő, mint helyzetet felvázoló megkavaró arc. Ha jól emlékszem, akkor Lak volt a felelős a mi kis lovagi próbáinkért (Sacani biztos ott volt, meg asszem én voltam a másik, de ha volt még valaki, akkor sorry). Itt feküdtünk rá igazán az írásra, megéreztük az ízét, hisz Oxyno vége fele kezdtem el én legalábbis igazán terjedelmes posztokkal megörvendeztetni a nagyközönséget. Irtó jó volt végigírni azt az évet. Először a próbák, utána Sacanival tovább rongyoltunk a galaxisban. Lényegében egész évben sztoriztunk.

Miért volt még a legkedvesebb? A találkozók miatt. Először is ott volt az a bizonyos tavaszi fórumtali, amikor ugyebár először futottam össze a köménymaggal. Kwyrrel ketten mentünk fel, Vladó nem ért rá. Ugye már maga a megismerkedés sem volt semmi, hisz a Nyugatiban nagy lazán elmentünk egymás mellett vagy kétszer, utána lett gyanús, hogy nem te vagy véletlenül? De. Szóval akkor jött a rekesz sörrel villamoson utazás, valami filmben voltunk statiszták is, végül a pagodában vagy miben elkezdtünk üveg szilvával pózolni a fényképezőnek.
A következő alkalom és azt hiszem az utolsó is a berekfürdői első Camp volt. Ott egy nap után leléptem, eléggé anyás voltam 16 évesen. Nem voltam hozzászokva a különléthez, szóval így 22 évesen is ciki, de akkor még inkább az volt. Bár belegondolva most még cikibb. De az a kis idő is elég jó hangulatban telt. Grimi mesélhetne az első estéről: „Addig nem alszunk, míg két gólt nem lövök csocsóban”.
Lényegében igencsak jó év volt a 2006-os, kijelenthetem, barátokat szereztem abban az évben. Miből gondolom? Abból, hogy évekig nem írtam, nem jártam talikra, mégis szeretettel fogadtatok és mindig visszavártatok. Erre sosem számítottam.

Kir – Balázs Ferenc

2 megjegyzés:

  1. Egy update fotó nem ártott volna ide is, csak h az én hajam is rövidült :P :P

    VálaszTörlés
  2. Az Grimi reszortja :D Szólj neki és sztem lesz olyan is :)

    VálaszTörlés