2011. augusztus 5., péntek

Comic Con: The Clone Wars

A TCW már a 4. évadát kezdi meg a Cartoon Network-ön, a magyar adó is sugározza, tehát ebből mi se maradunk ki. Az eddigi epizódok igen megosztóak, én a magam részéről nem fűzök nagy reményeket a következő évadhoz se. Vannak pozitívumok a sorozatban, ám a készítők rendre csinálnak valami hülyeséget, amivel elrontják az egészet. Nincs a részek között kronologikus sorrend, nincs az évadnak adott története, a filmek főszereplőit nagyon erőltetik és az eddigi kánonnal való ütközése is zavaró, stb.

Mint minden évben, idén is kaptunk egy kimondottan jó trailert, sok akcióval, jó látvánnyal, reméljük jobbra fog sikerülni mint az eddigiek:


A Con-on mutattak egy Mon Calamaris videót is, ami elsőre szintén jó benyomást kelt az emberben. Vízalatti háború, búvár trooperek:


Az utolsó videón pedig Ashokát láthatjuk (khm Ásóka), amint egy havas planétán ébred, egy eddig ismeretlen karakter társaságában. Aztán egy teljes mandalori egység veszi hirtelen körbe. Úgy néz ki a Death Watch szálat is visszahozzák:


2 megjegyzés:

  1. Hát, mit mondjak, jól néz ki. Azt hiszem, akármilyen szar lesz, azért is meg fogom nézni. Reménykedni meg abban tudok, hogy nem lesz rosszabb a harmadik évadnál. Kösz, hogy feltetted, így legalább mindhárom trailert láttam, mert utánuk már nem keresgéltem volna. :)

    VálaszTörlés
  2. Jó hát igazából én se nézegetném őket :D De ez is volt Conon az SW panelban szóval itt a helye.

    VálaszTörlés