2011. június 3., péntek

Hírek a Nagyvilágból

  • A héten mutatták be a The Old Republic: The Lost Suns képregény-sorozat borítóját, amit úgy harangoztak be, mint A 9. történet. Ez úgy jön ki, hogy minden egyes klassznak (Bounty Hunter, Trooper, stb.) saját történetszála van. A főszereplő Satele Shan fia lesz, Theron Shan aki nem Jediként, hanem kémként fogja bemutatni a történetet. A sorozat a jövő héten startol.
  • Szintén a héten mutatták be a Fate of the Jedi sorozat zárórészének, az Apocalypse-nek a borítóját. A könyv 2012-ben érkezik a polcokra, természetesen angol nyelven. Ha jól tudom a sorozat egyik könyve sem jelent meg magyarul, annak ellenére, hogy külföldön nagyon jól megy.
  • Június 7–9. között kerül megrendezésre az E3, amelyen a különböző cégek mutatják be készülőfélben lévő játékaikat. Természetesen, mint az eddigi elmúlt 3 évben, idén is kint lesz a Bioware csapata a Star Wars: The Old Republic-kal. A rendezvény alatt ki lehet majd próbálni a játékot, vagy legalábbis ami kész van belőle, lesznek mindenféle bejelentések és érdekességek a játékról. Ami talán a legérdekesebb, hogy itt kerül majd bemutatásra a játék immáron harmadik trailer-e, ami a Jedi Templom lerohanása után játszódik.
  • Egy nem hivatalos hír is: Egy Marshal Banana nevű ember elkészítette legóból a javák homokjáróját. Nem tudok rá mást mondani, mint hogy baromi jól néz ki. A képeket megtaláljátok a flick csatornáján. Néhány érdekes számadat: 96cm hosszú, több mint 1m magas, 20kg a súlya! Belül motorok mozgatják az egészet és még világítás is van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése