2011. június 6., hétfő

E3: Új Trailer - Return

Itt az új, immáron 3. felvezető videó, ami a híresztelésekkel ellentétben időrendileg a legelső videó. A címe "Return", azaz Visszatérés, egyszerűen nem lehet rá megfelelő szavakat találni. Ebből kéne egész estés filmet csinálni, nem a The Clone Wars sorozatot gyártani.

Bónusz E3 Trailer, ami a három videóból van összevagdosva.Jó szórakozást

13 megjegyzés:

 1. Nekem már a második kijövetelekor is egyértelmű volt, hogy fordított sorrendben érkeznek a videók. Tisztán látszik a karaktereken, hogy egyre korábbi történetrészlet, melyben látjuk őket.

  Mibe, hogy az a twi'lek, akit megbámult a csempész, ugyanaz, aki később a Templom lerohanásakor is ott van? :D

  VálaszTörlés
 2. Tutkeráj! Nekem is feltűnt, mint ahogy a katona is!

  EYES FRONT!

  VálaszTörlés
 3. Nem tudom, de mondom Bioware azt mondta ,hogy most nem visszafelé fognak menni :D Megint átvertek mindenkit. De ugyan ez volt amikor a Hope-ban Satele fightolt Malgussal.
  fórumozók:- az a csaj Satele?
  BW:- nem, dehogyis, csak egy jedi
  eltelik fél év
  BW:- igen az ott Satele

  VálaszTörlés
 4. De ebben a videóban ki is mondja a nevét, ha nem volna egyébként is teljesen egyértelmű. Malgusnak szintén, és látszik a bőrén, hogy még nem olyan elfajzott, mint a Hope trailerben, de a maszk sincs a képén, mint a legelsőben. Szóval igenis visszafelé mentek, akármit is mondanak.
  A trooper is természetesen feltűnt, rajta is látszik, hogy fiatalabb, és nem csak azért hagyatták el vele a sisakját, hogy ne nézzék droidnak, hanem, hogy rá lehessen ismerni. És TUTIRA van jelentősége annak, hogy megbámulta azt a twi'leket :D Itt dögöljek meg, ha az nem a Sithek kéme volt ott éppen, és rajta keresztül tudták így lerohanni ezt a bázist (?).

  VálaszTörlés
 5. Jaj, most mit visíttok ezen? :D Persze, hogy hátrafelé mentünk az időben, és persze, hogy a BioWare szándékosan mondott ellentétes dolgokat! :D Így kellett csinálni!

  Aztán nekem nehogy megnyekkenj Grimi, hallod? :D

  VálaszTörlés
 6. De ez a csaj zöld :D Bár tuti, hogy valami kém. Nem kételkedek benne, hogy visszafelé mennek, csak a BW megint hazudott. :D

  VálaszTörlés
 7. akkor meg ne mondd, hogy nem tudod miközben nagyon is tudod :D

  VálaszTörlés
 8. csak azt remélem, hogy ezt megmutatják Lucasnak is. Meg utána a 2 videót és elgondolkozik azon, hogy vajon érdemes e TCW-ni. A válasz szerintem eléggé egyértelmű. Ilyen minőségbe csináljanak filmeket, dobják meg 3D-vel és garantált a bevétel.

  VálaszTörlés
 9. Ezt mindenki így gondolja - őket kivéve :(

  VálaszTörlés
 10. Ha lesz IMAX 3D fogatverseny jövő februárban, meg utána Geonosis-i csata, Sithek bosszúja és stb stb stb...

  ...meg lesz bocsájtva a TCW :D

  LoL amúgy tényleg, ez a twi'lek csaj zöld, a 2009-es meg kék! Grimi!!!! NOOO!

  VálaszTörlés
 11. eh, hülye bw, pedig nagyon jó poén lett volna :P :D
  lehet, hogy így akarták, csak előtte elfelejtették megnézni a színét xD

  VálaszTörlés